August 2017 ponúkne veľké divadlo: Dve El Clásica za necelý týždeň

BLOG

August 2017 ponúkne veľké divadlo: Dve El Clásica za necelý týždeň

Vzhľadom na tom, že uplynulý ročník španielskej Primera División vyhral Real Madrid a národný pohár Copa del Rey po triumfe nad Deportivom Alavés uchmatla Barcelona, futbaloví fanúšikovia po celom svete sa môžu tešiť na veľké augustové futbalové divadlo. Obaja španielski giganti si totiž zmerajú sily v superpohári Supercopa de Espaňa, kde na seba narazia dvakrát v priebehu niekoľkých dní. Ako to už býva zvykom, nepôjde iba o futbalové zápasy.

Vstupenky a zájazdy na Real a Barcelonu, www.futbalovysen.sk

Real Madrid - FC Barcelona

Stretnutia medzi Realom Madrid a FC Barcelona sú ostro sledované po celom svete. Stretávajú sa v nich nezmieriteľní rivali, ktorých nenávisť je pretkaná históriou aj súčasnosťou. Biely Balet proti Kataláncom, Ronaldo proti Messimu, hlavné mesto proti najsilnejšej autonómnej oblasti v krajine. Na tohtoročný superpohár sa očakáva veľký príval fanúšikov, pretože El Clásica budú hrané v dovolenkovom augustovom termíne a ľudia zo všetkých kútov planéty tak budú mať jedinečnú možnosť vidieť najlepších hráčov súčasnosti počas prázdnin.

8-DŇOVÝ ZÁJAZD NA DVE EL CLÁSICA - INFORMÁCIE TU

Vstupenky a zájazdy na Real, www.futbalovysen.sk

Ronaldo

Momentálne ťažko hodnotiť, kto môže ísť do zápasu ako favorit. Real Madrid vyhral domácu ligu aj Ligu majstrov a v lete ho čaká okrem iného UEFA Supercup proti Manchestru United. Barcelona vyhrala pohár a po sezóne zmenila trénera, keď Luisa Enriqueho vystriedal na lavičke skúsený Ernesto Valverde. Veľa bude záležať od toho, aké posily oba celky dotiahnu, respektíve, o ktorých futbalistov do vzájomného merania síl prídu. V Madride majú neistú budúcnosť Jamés Rodriguez, Alvaro Morata či Isco, v Barcelone vraj môžu skončiť Arda Turan, Rafinha či Mathieu.

Vstupenky a zájazdy na Barcelonu, www.futbalovysen.sk

Lionel Messi

V drese FCB možno budeme mať možnosť vidieť Marca Verrattiho z PSG alebo Hectora Bellerína z Arsenalu. Na príchode oboch katalánske vedenie vo veľkom pracuje. Merengues zas lanária Edena Hazarda z Chelsea, Kyliana Mbappého z AS Monako či Gianluigiho Donnarummu z AC Miláno. Tak či onak, súpisky oboch gigantov, ktorí udávajú súčasné futbalové trendy budú prešpikované hviezdami. Vďaka Futbalovému snu môžete byť svedkom oboch Clásic v priebehu pár dní a môžete si pozrieť krásu oboch miest. Máme pre vás pripravený zájazd, na ktorý budete spomínať celý život, a ktorý sa tak skoro už opakovať nemusí.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV