Historický zájazd do Neapola na Hamšíka a Real Madrid | Futbalovysen.sk

BLOG

Historický zájazd do Neapola na Hamšíka a Real Madrid

Vraví sa, že treba vidieť Neapol a potom môžte umrieť. Táto veta je viac ako pravdivá. Zažili sme to so skupinkou takmer 30 klientov na futbalovom zájazde Neapol - Real Madrid pri našom najväčšom zájazde do Hamšíkovej metropoly.

Neapol-Real3

Cesta prebehla hladko a večer sme sa ocitli v centre mesta. Neapol je úplne iný svet. Domáci na nás najprv pozerali a mračili sa, lebo si mysleli, že sme fandovia Realu Madrid. Stačilo ale iba spomenúť, že sme Slováci a fandíme Marekovi Hamšíkovi, a hneď sa usmiali a brali nás ako najlepších kamošov, ponúkali miestne špeciality a zľavy.

zájazd na Neapol - Real

Na druhý deň sme sa vybrali do historického centra mesta. Je úžasné. Všade malé úzke a špinavé uličky s nenapodobiteľným pachom mesta plné hlučných Talianov a cudzincov z celého sveta. Obchodíky, kaviarne a pizzérie na každom rohu. Na obed sme si dali pre zmenu špagety. Vôbec nechutili ako tie naše, a bol to skvelý gurmánsky zážitok. Po skvelom obede sme sa zastavili v prístave, kde nám pod drobnohľadom polície a ďalších ozbrojených zložiek vydali vstupenky na zápas. Poriadny zážitok už pred zápasom. :-)

Neapol-Real2

Nevedeli sme sa dočkať začiatku. Štadión San Paolo je síce riadne starý, čo je vidieť na každom kroku, ale za to atmosféra je vraj najlepšia v celom Taliansku. Zápas začal tradičnou znelkou Ligy majstrov a potom to prišlo. 60 tisíc premotivovaných divákov začalo pískať a burácať pri každom dotyku hráčov s loptou. Na chvíľu sme ostali úplne hluchí, ten hluk bol väčší ako keď pristáva lietadlo. :)

Neapol-Real4

Pri otváracom góle Mertensa sme mysleli, že ten staručký štadión určite padne. Domáci boli ako v tranze, niektorí od radosti behali po tribúnach, iný plakali od šťastia alebo sa triasli a vydávali čudné zvuky ako v tranze.

Neapol-Real5

Neapol nakoniec vypadol, ale domáci fanúšikovia po zápase vytrvalo skandovali a ďakovali hráčom za predvedený výkon. My plní zážitkov a emócií sme ešte na hoteli rozoberali dojmy dlho do noci.

Na koniec slová našej klientky, ktoré fantasticky zhrnuli celý výlet:

Neapol_Real_referenciaZájazd do Neapola a zápas... Jááááj, škoda, že sa nedá pretočiť čas. Bolo vynikajúco!!!! Ďakujeme vám za parádny zážitok!!! A nielen to - za profesionalitu, starostlivosť a ochotu vyjsť klientom v ústrety! S vami cestujeme radi, veď sa ku vám neustále vraciame. ;o) Najhoršia časť zájazdu je okamih, kedy sa musíme vrátiť domov. Toto bolo 3 x, čo sme boli na zájazd s Futbalovým snom a určite pôjdeme opäť. Už na letisku na ceste späť sme si pozerali zápasy, na ktoré by sme šli. :o))) A bolo to zároveň prvýkrát, čo sme mali možnosť byť aj s ďalšími fanúšikmi a s Tebou a strašne to bolo fajn. :o) A teda aj dúfam, že sa zase niekde stretneme. Si strašne zlatý človek a sme radi, že sme Ťa spoznali. Nech sa darí a do skorého videnia! :o*


Snažíme sa, aby naše zájazdy na futbal neboli iba sedením v autobuse a naháňaním sa na štadión, ale aby ľudia aj niečo videli, oddýchli si a okrem zápasu sa domov vrátili s množstvom zážitkov. Značka Futbalovysen.sk je vybudovaná na odporúčaniach, osobnom prístupe a tejto filozofii a sme vďační za všetky vaše referencie.


Vstupenky a zájazdy na Neapol


Máte aj vy záujem zúčastniť sa zájazdu na futbal alebo o samostatné vstupenky na futbal? Kontaktujte nás na info@futbalovysen.sk alebo telefonicky na 0948 118 817 / 0948 138 837 a splňte si s nami svoj futbalový sen.


SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV