Blog: Nemecké Der Klassiker: Zápas, ktorý chce vidieť každý

BLOG

Nemecké Der Klassiker: Zápas, ktorý chce vidieť každý

Posledné roky v nemeckom futbale jednoznačne patrili Bayernu Mníchov a Borussii Dortmund. Ak by sme lovili v uplynulých sezónach, tak iného šampióna, ako tieto dva kluby by sme ani nenašli. BVB zažilo zlatú éru pod vedením Jurgena Kloppa, Bayern opanoval súťaž pod Pepom Guardiolom a aktuálne pod Carlom Ancelottim. Zápasy Borussie a bavorského giganta sú ozdobou sezóny, a sleduje ich celý svet. Z tradičného duelu sa stala globálna záležitosť, ktorá naberá taktiež na marketingovej sile.

Vstupenky a zájazdy na Bayern a Dortmund, www.futbalovysen.sk

Bayern - Dortmund

Tento august sa obaja súperi stretnú v súboji o nemecký superpohár. Bayern Mníchov pôjde do zápasu ako víťaz Bundesligy, Dortmund si miestenku vybojoval v národnom pohári DFB Pokal. Aj keď ešte nevieme, ako sa kádre oboch celkov zmenia do 5.augusta, kedy je zápas na programe, už teraz môžeme bez diskusií prehlásiť, že pôjde o ostro sledovaný zápas, ktorý ponúkne veľmi zaujímavé divadlo. Každopádne, jedná sa o veľkú futbalovú rivalitu, ktorú podporili práve vyššie spomenuté sezóny. Bayern má obľubu v tom kupovať najlepších hráčov BVB, svoje by o tom vedeli povedať Mario Gotze, Robert Lewandowski či Mats Hummels.

Veľmi zaujímavý zápas čaká Maria Gotzeho, ktorý v mladom veku odišiel do Bayernu, kde sa však nedokázal výraznejšie presadiť a vrátil sa späť do Borussie. Po zranení sa dal dokopy a v auguste by mal byť fit na stretnutie proti Bavorom. Taktiež pôjde o prvý veľký zápas nového kormidelníka BVB Petera Bosza, ktorý prišiel z holandského Ajaxu Amsterdam. Minulý rok bol superpohár veľmi zaujímavou udalosťou, na ktorú sme organizovali zájazd aj my. S odstupom času môžeme povedať, že sa jednalo vynikajúcu akciu, ktorou sme splnili futbalový sen veľkému počtu fanúšikov.

Vstupenky a zájazdy na Bayern a Dortmund, www.futbalovysen.sk

Dortmund - Bayern

Vzhľadom na úspech z roku 2016 a fakt, že Bayern Mníchov a Borussia Dortmund patria medzi najlepšie kluby na svete, rozhodli sme sa pripraviť zájazd aj tento rok. Boj o trofej na vypredanom štadióne v Dortmunde je niečo, čo by mal chcieť vidieť každý futbalový fanúšik na tejto planéte. Osemdesiattisícový dav dokáže rozpútať žlto-čierne peklo a hráči zo seba vydávajú všetky sily, ktoré majú. Ak sa s nami vyberiete autobusom do Vestfálska, rozhodne neoľutuje. Po novom môžete zájazd zaplatiť priamo na našej stránke

ZÁJAZD NA NEMECKÝ SUPERPOHÁR 2017

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV