Blog: Novinky k 5. výročiu Futbalovysen.sk

BLOG

Novinky k 5. výročiu Futbalovysen.sk

Zdravíme vás,

tento mesiac oslavujeme 5. výročie založenia cestovnej kancelárie Futbalovysen.sk a pripravili sme pre vás zopár noviniek.

Prežili sme s vami toho naozaj veľa a tisíce ľudí boli s nami na futbale po celej Európe na najrôznejších klasických aj menej tradičných zápasoch.

Od začiatku je našim hlavným cieľom spokojnosť klienta a a od novej sezóny sme preto zaviedli viaceré novinky. Ich cieľom je osloviť nové skupiny ľudí a zjednodušiť nákupný proces na našich stránkach.


Cenové balíky

Doteraz sme mali pri leteckých zájazdoch rovnaké ponuky pre všetkých. Vo veľkej väčšine išlo o kompletné balíky s kompletnými službami.

Keďže však chceme pritiahnuť ešte širšiu skupinu ľudí, pripravili sme tri rôzne balíky. Nižšie nájdete prehľad služieb zahrnutých v jednotlivých variantoch. Veríme, že si vyberiete ten svoj.

Cenové balíky futbalovysen.sk


Platba kartou

Toto je unikátna novinka pri futbalových cestovkách. Pri všetkých našich autobusových zájazdoch máte možnosť konečne zaplatiť priamo na stránke, pridali sme totiž možnosť Kúpiť ihneď.

Kým cena leteckých zájazdov "nevie" byť fixná, keďže cena leteniek a tým aj celková cena zájazdu sa neustále mení, zájazdy autobusom majú prevažne fixné náklady a vieme tak ponúknuť aj túto alternatívu.

Ako prvé zájazdy si môžete ihneď kúpiť Audi Cup 2017 s Bayernom, Atleticom, Liverpoom a Neapolom alebo nemecký Superpohár Dortmund - Bayern.


Veríme, že tieto zmeny prispejú ešte k vašej väčšej spokojnosti a vy s nami budete žiť ešte viac futbalových snov.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Ďakujeme za dôveru a tešíme sa na ďalšie roky a futbalové zážitky.

futbalovysen.sk
SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV