Oktoberfest 2016 naživo: Skvelé pivo, skvelý futbal, Bayern a Slováci | Futbalovysen.sk

BLOG

Oktoberfest 2016 naživo: Skvelé pivo, skvelý futbal, Bayern a Slováci

Oktoberfest patrí medzi celosvetovo známe pivné akcie, na ktorej by nemal chýbať žiaden milovník zlatistého moku. Keď sa k tomu pridá nemecký šampión Bayern Mníchov a prítomnosť slovenských reprezentantov, vznikne Vám akcia, na ktorej jednoducho musíte byť.

Presne tak! Poďte s nami koncom septembra na populárny Oktoberfest, všetko podstatné sa dozviete po kliknutí na náš zájazd. Za necelých 200 eur Vám ponúkame nezabudnuteľný zážitok, o ktorom budete s veľkou určitosťou rozprávať všetkým svojim priateľom a možno aj deťom. V cene je zahrnutá doprava do Mníchova a späť na Slovensko, ubytovanie s raňajkami, lístok na zápas Bayern Mníchov- Herta Berlín a služby nášho delegáta.

Zápas je na programe 21.9.2016 a úradujúci šampión Bayern Mníchov v ňom vyzve berlínsku Herthu. Favoritom budú bez pochýb domáci, avšak zaujímavý tím ponúka aj celok z hlavného mesta. Pre slovenských fanúšikov sú modro – bieli o to atraktívnejší, že v kádri Berlínčanov hrajú naši reprezentanti Peter Pekarík a Ondrej Duda.

Verme, že do zápasu obaja nastúpia. Bavori majú k dispozícii neuveriteľný tím, pod vedením výborného trénera Carla Ancelottiho sa môžete tešiť na Neuera, Mullera, Robbena, Ribéryho, Lewandowskeho či portugalskú senzáciu Renata Sanchesa.

Aby sme nezabudli, v tomto prípade nepôjde len o futbal, veľký zážitok predstavuje aj pivný festival Oktoberfest, ktorý často krát označovaný ako najväčšia ľudová oslava na svete. Za dva týždne sa v prepočte vypije približne 30 percent ročnej produkcie mníchovských pivovarov. Dať si môžete napríklad populárne litrové pivo, či rôzne zaujímavé odrody. Na tomto podujatí pravdepodobne nenájdete nespokojného človeka, zlatistý mok tečie potokom, vhodnou kombináciou k nemu sú tradičné nemecké slané praclíky alebo klobásy.

Už tri roky patrí zájazd na Oktoberfest medzi naše najvydarenejšie akcie. Naši kliento si pred rokom užili zápas Bayernu Mníchov s Wolfsburgom a Lewandowskeho 5 gólmi za 9 minút na vlastné oči. Buďte tento rok svedkami niečoho podobného a zažite neopakovateľnú atmosféru na vlastnej koži. A ktovie, možno sa do streleckej listiny zapíše aj náš talent Ondrej Duda...

Info o zájazde na Bayern-Hertha + Oktoberfest 2016

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV