Súťaž o 2 vstupenky na Rakúsko - Brazília | Futbalovysen.sk

NOVINKY

Súťaž o 2 vstupenky na Rakúsko - Brazília

MEGA SÚŤAŽ O "SAMBA" CENU!

V spolupráci s našim overeným partnerom a podporovateľom - spol. ŠKOLA FUTBALU spúšťame novú MEGA SÚŤAŽ o "SAMBA" CENU!

Výherca naživo uvidí Neymara, Philippe Coutinha, či Marcela a Filipa Luiza a získa 2 VSTUPENKY NA ZÁPAS RAKÚSKO - BRAZÍLIA , ktorý sa koná 10. júna 2018 vo Viedni. Cenu na beznádejne vypredaný zápas venovala spoločnosť FUTBALOVYSEN.SK.


PODMIENKY SÚŤAŽE

1. Mať LIKE/Páči sa mi to na facebookovských stránkach - FUTBALOVYSEN.SK alebo SKOLAFUTBALU.SK.

2. Verejne zdieľať tento príspevok buď zo ŠKOLY FUTBALU alebo FUTBALOVYSEN.SK (upozorňujeme, že nie iba na svojom profile pre priateľov, ale musí byť zdieľaný verejne!!!).

3. Do komentára označiť kamaráta/rodinného príslušníka, s ktorým by ste išli na futbal.

4. ŽREBOVANIE: Počas LIVE žrebovania dňa 24.05.2018 o 19.00 hod., ktoré bude naživo vysielané na facebooku ŠKOLY FUTBALU a FUTBALOVYSEN.SK musí výherca do 30 sekúnd po vyžrebovaní zavolať na mobilné telefónne číslo, ktoré bude oznámené počas LIVE vysielania.

Pozor, žrebujeme maximálne 10 krát. Ak sa ani na desiatykrát výherca nedovolá, vstupenky získava automaticky ďalší vyžrebovaný. Vychádzame zo skúseností z minulých súťaží, keď sa výherca dovolal až po viacnásobnom žrebovaní a aby sme nesúťažili celú noc. Toto pravidlo je zároveň pozvánka pozerať žreb naživo. Šancu vyhrať má naozaj každý.

Ak chcete vidieť vo Viedni brazílske hviezdy v ich poslednom prípravnom zápase pred MS v Rusku, tak hrajte s nami túto fantastickú súťaž ! Držíme palce!!


CENA

2 vstupenky na zápas Rakúsko - Brazília:

  • dátum zápasu - 10.6. o 16:00
  • miesto zápasu - Ernst Happel štadión vo Viedni
  • vstupenky sú 2 vedľa seba v sektoroch za bránou
 

PREDSTAVUJEME ŠKOLU FUTBALU

ŠKOLA FUTBALU je projekt zameraný na športovanie detí a mládeže.

Na letných futbalových kempoch ŠKOLY FUTBALU a nimi organizovaných akciách sa zúčastnilo za 2 roky ich existencie už dokopy viac ako 1000 detí !

ŠKOLU FUTBALU založili pod záštitou občianskeho združenia AKTIVITY PRO športoví nadšenci a futbaloví mládežnícky licencovaní tréneri, ktorí sú presvedčení, že dnešné deti a mládež potrebujú moderný a aktívny prístup, široké spektrum rôznych športových podujatí a v neposlednom rade špičkovú a odbornú kvalitu všetkých zúčastnených trénerov, či pedagógov.

Pozrite si ich na facebooku a instagrame.

SPäŤ NA ZOZNAM NOVINIEK