Ťaháky MS 2018 v Rusku časť 1. | Futbalovysen.sk

BLOG

Ťaháky MS 2018 v Rusku časť 1.

JEDEN Z NAJLEPŠÍCH ZÁPASOV SKUPINY NA MS 2018

Plánuješ dovolenku na leto, ale nevieš sa rozhodnúť? Ak si priaznivcom futbalu, máme pre teba nezabudnuteľný zájazd na Majstrovstvá sveta vo futbale v Rusku. V tomto zájazde sa nachádza jeden z najlepších zápasov, ktoré nám samotná skupina ponúka, a k nemu ti pribalíme ďalšie dva špičkové zápasy.


Portugalsko - Španielsko

Cristiano Ronaldo, Nani, Alvaro Morata, Sergio Ramos...Svetovéfutbalové hviezdy proti sebe na ruskom olympijskom štadióne v Soči, ktorý bol otvorený len pred 5 rokmi.

Pokorí obhajca titulu z EURA 2016 Portugalsko favorizovanú španielsku "tiki-taka"? Od tohto súboja si sľubujeme skvelý futbal. Naposledy sa tieto dva tímy proti sebe stretli na Majstrovstvách Európy 2012 vo štvrťfinálovom zápase, kedy Španieli zdolali Portugalčanov po penaltách 5:4 a nakoniec celý turnaj vyhralo bez jedinej porážky. Vtedy bolo Španielsko v top forme a ničilo súperov jeden za druhým. Momentálne Španielsko nie je v najlepšej forme, ale je určite jeden z najväčších ašpirantov na titul MS.

Portugalsko povedie hviezdny Cristiano

33-ročná hviezda Realu Madrid neprežíva najlepšie futbalové obdobie. V lige sa nedarí ani Realu, a aj Cristiano zaostáva v štatistikách, na čo nie sme u Ronalda zvyknutí. Práve preto sa určite bude chcieť "utrhnúť" z reťaze a priviesť svoj národ znova až do finále tak, ako to ukázal na EURE 2016. Samozrejme Portugalci disponujú skveým tímom, keď v kvalifikácií stratili body iba pri prehre so Švajčiarskom.

Španielsko sa bude snažiť zopakovať výkony z Afriky

Španieli dokázali vyhrať svoj prvý titul z MS v Južnej Afrike, kedy vo finálovom zápase pred 84 tis. fanúšikmi v Johannesburgu pokoril Andres Iniesta holandský tím v predĺžení. Španielsko bolo v najlepšej forme, ale ako si všetci pamätáme španielsky skrat na posledných MS v Brazílii, kde Španieli absolútne nezvládli skupinu. Ich hlavným cieľom bude odčiniť si svoje zaváhanie z pred 4 rokov a ukázať svetu, že futbal hrať nezabudli. V Španielsku od posledných majstrovstiev vyrástli 2 obrovské hviezdy, ktoré obliekajú dres Realu Madrid a to Isco a Marco Asensio. V bráne po dlhej dobe nebude stáť legendárny Casillas, ale jeho nástupca De Gea.

Argentína - Island

V našom zájazde pôjdeš pozrieť aj Messiho, futbalového génia súčasnosti. Jeho Argentína to ale nebude mať ľahké, pretože islandské gejzíry striekajú veľmi vysoko a ukazujú sa svetu vo výbornom svetle, na čele s veľkou obetavosťou. Samozrejme Argentína so svojim tímom bude útočiť na titul, keďže na minulých MS skončili na druhom mieste. Messiho garda hrozí skvelou ofenzívou, kde majú k dispozícií hráčov ako Messi, Dybala, Aguero, Higuaín, alebo Di Mária.

Zdolajú kanárici Helvetský kríž?

A do tretice, zakončíme tento výlet zápasom kde sa predstaví Neymar po boku Coutinha, Firmina a Casemira. Futbalová samba sa presúva do Ruska, a mnohí futbaloví priaznivci hovoria o Brazílií ako o najväčšom ašpirantovi na titul. Brazílske domáce majstrovstvá nedopadli najlepšie, keď ich v semifinále stoplo Nemecko a na cestu im nadelilo 7 gólov. Určite nemôžeme ale zabúdať na Švajčiarsko, ktoré v kvalifikácií stratilo len 3 body. Disponujú hlavne skvelou tímovou hrou.

 

Neváhaj a poď s nami zažiť tri najkrajšie dni tvojho života na MS 2018 v Rusku! Viac info tu...

Blog o FAN ID

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV