Vydarená premiéra autobusom na Barcelonu | Futbalovysen.sk

BLOG

Vydarená premiéra autobusom na Barcelonu

Keď sme začiatkom roka 2017 pozerali rozpis Barcelony na koniec sezóny, tak vidíme, že druhý májový víkend je predĺžený a Barca hrá doma s Villarrealom. Je to pár kôl pred koncom ligy, pôjde o titul a keď sa k dobrému futbalu pridá krásne počasie na pláži v krásnom meste, tak nie je o čom. Futbalový sen ako vyšitý.

Letenky na daný termín však už boli príliš drahé na klasický letecký zájazd, tak vznikla myšlienka urobiť autobusový zájazd. Kým na autobusové zájazdy na Bayern a Dortmund majú pevné miesto medzi našimi produktami, Španielsko sa nám zdalo príliš ďaleko. Ako sa však ukázalo, klientom nie.

Ľudia takýto výlet privítali, o čom svedčí vypredaný autobus. Ten bol zmixovaný Slovákmi a Čechmi, čo celému zájazdu pridávalo na atmosfére. Začali sa MS v hokeji, tak si asi viete predstaviť, čo bola hlavná téma.


"Ďakujeme za skvelo zorganizovaný výlet na Barcelonu, veľmi sme si to užili."


Počas vypredaného zápasu v 90-tisícovom kotli sme si štyrikrát zakričali gól a do listiny strelcov sa zapísala kompletná hviezdna trojka - jeden gól dali Neymar a Suarez a dva pridal Messi.

Čerešničkou na torte bolo okrem prehliadky mesta aj leňošenie na pláži priamo v meste. Bolo veľmi teplo a dosýtosti sme si užili barcelonského slnka.

Zájazd sa vydaril, ďakujeme všetkým za účasť a už teraz plánujeme ďalší "autobusák" cez predĺžený víkend 15. až 17.9. Tu však musíme počkať na žreb La Ligy, ktorý bude v auguste.

PS: Na záver si pod fotkami a zostrihom zo zápasu (nižšie) vypočujte hymnu zájazdu. :-)


Zájazd na Barcelona - Villarreal s Futbalovysen.sk
Zájazd na Barcelona - Villarreal s Futbalovysen.sk Zájazd na Barcelona - Villarreal s Futbalovysen.sk Zájazd na Barcelona - Villarreal s Futbalovysen.sk


Ak by ste mali chuť si s nami splniť futbalový sen a ísť na Barcelonu alebo iné futbalové zájazdy, určite nás kontaktujte emailom alebo vyplnením nezáväznej objednávky priamo na stránke:

Ponuka zájazdov na FC Barcelona

1.8. - 2.8. AUDI CUP v Allianz Aréne / Bayern, Atletico, Liverpool

5.8. Superpokal v Dortmunde / Bayern - Dortmund

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV