Zájazd na Inter - Juventus a Verona - Spal + prehliadka Verony a Ferrari múzea | Futbalovysen.sk

BLOG

Zájazd na Inter - Juventus a Verona - Spal + prehliadka Verony a Ferrari múzea

Náš prvý futbalovo - poznávací zájazd a jedinečný na slovenskom trhu na Inter - Neapol s prehliadkou Ferrari múzea, Milána a Verony sa vydaril na výbornú a čakalo nás pokračovanie, tentoraz však s jarným počasím a ... zápasom Inter - Juventus o titul medzi dvoma tímami s obrovskou rivalitou hlavne medzi fanúškmi. Samozrejme, že sme opäť zopakovali prehliadku Ferrari múzea, Verony a Milána a pridali ešte zápas Hellas Verona - Spal.

Je piatok 27.4. 19:00 a náš autobus s medzizastávkami na Zelenči a v Bratislave vyráža z trenčianskej stanice, aby potešil srdce každeho futbalového fanušika na 85 tisicovom San Sire.


Múzeum Ferrari

V sobotu rano o 9:00 prichadzame do Maranella, aby sme sa pokochali pohľadom na úchvatné autá značky Ferrari. Človek by sa hneď povozil, všade dýcha história tejto úchvatnej značky a sme unesení. Vystavené sú formule z rôznych ročníkov Formule 1 a staré aj najnovšie modely cestných áut. Jazdili by sme celý deň, ale treba ísť do Milána a na futbal. :-)


Miláno

Autobus zaparkujeme pred San Siro a vyrážame do centra Milána na obed a pobehať najznámejšie pamiatky - nadhernú katedrálu Il Duomo, galeriou Vittorio Emanuele prejsť k pevnosti Castello Sforzesco a poprechádzať a oddýchnuť si v obrovskom parku Parco Sempione.


Zápas Inter - Juventus

Za tie roky sme boli na obrovskom množstve zápasov, ale tento na San Sire bol naozaj top. Už pred výkopom bolo cítiť, ako sa fanúšikovské tábory "majú radi" a všade bola hustá atmosféra. Išlo naozaj o veľa! Boli sme riadne ohučaní a takéto niečo vidieť stálo naozaj za to.

Rodilo sa veľké prekvapenie, keď oslabený Inter otočil z 0:1 na 2:1, ale Juventus v posledných minútach zvrátil výsledok na svoju stranu, vyhral 2:3 a v podstate získal titul. Čo sa dialo po víťaznom góle sa len ťažko opisuje: fanúšikovia Juventusu plakali od dojatia, domáci fandovia s nádavkami opúšťali štadión prípadne častovali hosťujúci tábor štipľavými pozdravmi. Dokonalé futbalové divadlo a človek si uvedomí, aký je futbal krásny a koľko emócii vyvoláva.


Verona

Po raňajkách sme sa rozdelili na 2 skupinky. Jedna išla na zápas Verona - Spal a druhá vyrazila do centra Verony, kde sme si vychutnali shakespearovsku atmosféru mesta, premietli príbeh Romea a Júlie pod legendárnym balkónom, pobehali pamiatky a minuli zvyšné peniaze. Verona je krásne mestečko so super atmosférou a keďže nám počasie prialo, veľmi sme si to užili.


Zápas Verona - Spal

Zohnať lístky na duel Verona - Spal bolo väčšie umenie ako na Inter Miláno. :-) Nakoniec sme však išli a videli v akcii malý taliansky tím v boji o záchranu. Atmosféra bola domácka, boli aj chorály, ale po zápase žiaľ ostali Hellas smutní. Prehra so Spalom ich posunula do Serie B. Pre nás ako nezúčastnených to bol však super zážitok vidieť aj niečo iné ako veľké superkluby. Určite sme to užili.


ZÁJAZDY A VSTUPENKY NA ZÁPASY V TALIANSKU


Pokračovanie futbalovo-zážitkových zájazdov do Talianska bude pokračovať a už teraz sa tešíme na budúcu sezónu. V prípade záujmu sledujte naše stránky a tešíme sa na vás.

Blog zo zájazdu na Inter - Neapol s prehliadkou Ferrari múzea a Verony

Blogy z najobľúbenejších zájazdov našich klientov

Snažíme sa, aby naše zájazdy na futbal neboli iba sedením v autobuse a naháňaním sa na štadión, ale aby ľudia aj niečo videli, oddýchli si a okrem zápasu sa domov vrátili s množstvom zážitkov. Značka Futbalovysen.sk je vybudovaná na odporúčaniach, osobnom prístupe a tejto filozofii. Sme vďační a ďakujeme za všetky vaše referencie.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV