Arsenal proti United: Návrat RVP na Emirates | fotbalovysen.cz

BLOG

Arsenal proti United: Návrat RVP na Emirates

Aký lepší zápas by sa dal na Arsenale vybrať ako ... návrat RVP na Emirates. To isté si myslelo dostatočný počet ľudí na to, aby z toho bola skupinka a k nej sprievodca. Čakáme ich na hoteli, kam ich privádzajú taxíky z letiska. Je to jeden z našich prvých veľkých neChelsea skupinových zájazdov (našu bázu tvorili klientov z našej stránky chelseafc.sk). Tešíme sa.

Ľudia sa osviežujú na izbách a vyrážame do mesta. Vonku prší, tak to na Leicester Square balíme do O´Neills (írska športová krčma). Všade okolo futbaly, dávame pivečká a atmosféra v skupine je skvelá. Najlepšie na skupinových zájazdoch je, že sa vždy vytvorí super partia. Počasie sa ukľudní a ideme pozrieť Covent Garden, Parlament, Big Ben a Londýnske oko. Na viac už čas nezostáva, nechceme sa zase úplne zničiť. Druhý deň je predsa deň D (alebo A).

Na Emirates prichádzame v dostatočnom predstihu, aby sme si vychutnali predzápasovú atmošku. Vidíme dresy Van Perieho v oboch červených odtieňoch. Už nech to začne!

A začalo ... uličkou slávy (alebo ako sa to volá, keď je známy majster a domáci tím mu urobí koridor, keď vychádzajú na ihrisko). Pri nástupe Holanďana nastáva obrovský piskot. Takto to bolo celý zápas. Už po pár minútach otvára skóre Walcott. Pomsta je sladká, United musia padnúť. Už keď sa zdá, že sa prvý polčas nič zaujímavé neudeje, v 16-ke domácich padá muž zápasu a penalta. Kto ju ide kopať? No neuveríte. :-) Áno, dal! To ticho sa dalo krájať. Úžasný futbalový moment a sme radi, že sme pri tom. Foťáky išli naplno. Proste zážitok.

V druhom polčase už góly nepadli a naši Arsenal fanúšikovia boli po zápase aj tak spokojní. Pred štadiónom si museli síce vypočuť "20 times, 20 times, Maan Uniteeeed" ako oslava 20. titulu Červených diablov, ale to nevadí. Treba uznať aj silu súpera.

Po zápase ešte skočíme na jedno a ide sa na hotel. Tretí deň sme ešte rýchlo urobili nejaký ten shopping a už sú tu taxíky smer letisko. Ľudia si domov nesú fantastické zážitky a sme radi, že si cez nás plnia futbalové sny.

Zájezdy na Arsenal

Zájezdy na Manchester United

ZPĚT NA SEZNAM BLOGŮ