Týždenný súhrn top líg - týždeň 39 | Futbalovysen.sk

BLOG

Týždenný súhrn top líg - týždeň 39

Každý týždeň si zhrnieme to najdôležitejšie zo zápasov, ktoré môžete s nami navštíviť. Už nemusíte hľadať informácie roztrúsené po internete. Tu nájdete všetko. Prehľadné a na jednom mieste.

V Španielsku Atlético Madrid stráca dych, Real Madrid sa prebúdza a Barcelona sa trápi. V Taliansku majster získava tesné, ale dôležité triumfy. Bundesligu vedie tím, ktorý často na prvej priečke nevidíme. Bayern tento raz nezaváhal. V Premier League sa hovorí o oboch Manchestroch, ale v iných reáliách. PSG vo Francúzsku môže opäť ďakovať nechcenej hviezde.

Vyberte si svoju ligu

Anglicko - Premier League

Španielsko - La Liga

Taliansko - Séria A

Nemecko - Bundesliga

Francúzsko - Ligue 1

Anglicko - Premier League

Na ostrovoch diváci videli 6. kolo Premier League.

Leicester - Tottenham 2:1

Leicester City môže ďakovať technológii VAR, že Spurs nešli do vedenia 0:2. Faktom ale je, že Vlci odohrali vynikajúci duel a zaslúžene slávili úspech. (VIDEO)

Manchester City - Watford 8:0

Manchester City nechal zabudnúť na prehru s Norwichom najlepšie ako mohol. Bernardo Silva skóroval trikrát, Kevin De Bruyne bol bezkonkurenčný. (VIDEO)

West Ham - Manchester United 2:0

Jeden z najhorších zápasov Manchestru United pod vedením Solskjaera. West Ham potvrdil, že tento ročník môže patriť medzi pozitívne prekvapenia. (VIDEO)

Arsenal - Aston Villa 3:2

V gólovej prestrelke sa Arsenal triasol o výsledok do posledných minút. Aston Ville sympatický výkon na body nestačil. (VIDEO)

Chelsea - Liverpool 1:2

Aj napriek tomu, že Chelsea hrala naozaj kvalitne, na Liverpool to nestačilo. Kantého gól bol výstavný a zápas sa divákom musel páčiť. (VIDEO)

www.futbalovysen.sk
www.futbalovysen.sk - chelsea - newcastle
futbalovy-zajazd-na-manchester-united-referencia

Španielsko - La Liga

V piatom kole La Ligy nebola núdza o zaujímavé výsledky a kvalitné zápasy.

Granada - Barcelona 2:0

Barcelona má problém. Katalánci hrali veľmi vlažne, naopak Granada dala do zápasu všetko a slávila úspech. V týždni Barca zdolala Villareal 2:1, ale opäť prišla o Lea Messiho. (VIDEO)

Sevilla - Real Madrid 0:1

Pre Real Madrid sa jednalo o najlepší výkon v tejto sezóne. Hrdinom sa stal Karim Benzema, Sevilla bola kompaktná, ale Real Madrid zaslúžene dokráčal k trom bodom. (VIDEO)

futbalovy-zajazd-barcelona-miesta
futbalovy-zajazd-barcelona-las-palmas-skupina
futbalovy-zajazd-real-madrid-malaga-referencia-sal
futbalovy-zajazd-real-madrid-referencia-hraci

Taliansko - Séria A

V Taliansku bolo tento víkend na programe štvrté ligové kolo. Niektoré kluby do uzávierky stihli odohrať už aj kolo piate.

Juventus - Verona 2:1

Juventus Turín doslova vybojoval tri body proti Verone, ktorá bola skutočne kompaktná. Úspech Turínčania slávili aj v týždni, keď rovnakým pomerom vyhrali v Brescii. (VIDEO)

AC Miláno - Inter 0:2

Zverenci Antonia Conteho potvrdzujú, že to s útokom na titul myslia vážne. Inter zaslúžene vyhral milánske derby a do tohto momentu nestratil ani bod. (VIDEO)

Bologna - AS Rím 1:2

AS Rím získal dôležité tri body, ktoré sú o to cennejšie, že Vlci dohrávali v desiatich. Bologna bola nebezpečná a cítila šancu na body. Domáci však neuspeli. (VIDEO)

futbalove-zajazdy-inter-milano-skupina
zajazdy-inter-milano-stadion
futbalovy-zajazd-real-madrid-as-rim-referencia
zajazd-as-rim-referencia-futbalovy-sen

Nemecko - Bundesliga

V Bundeslige diváci videli 5. kolo.

Bayern - Kolín 4:0

Bayern Mníchov doma predviedol ofenzívny koncert a odniesol si to Kolín. Režisérom hry Bavorov sa stále viac a viac stáva Philippe Coutinho. (VIDEO)

Frankfurt - Dortmund 2:2

Dortmund po remíze v Lige majstrov s Barcelonou remizoval opäť. Tento raz na horúcej pôde Frankfurtu. (VIDEO)

zájazd-na-Oktobrefest-Bayern-2018
zajazdy-allianz-arena-Bayern-Augsburg

Francúzsko - Ligue 1

V krajine galského kohúta bolo na programe šieste kolo.

Lyon - PSG 0:1

Opäť výhra PSG v závere a opäť parádny gól od Neymara. Ak to bude pokračovať týmto štýlom, fanúšikovia si ho opäť obľúbia. (VIDEO)

futbalovy-zajazd-na-psg-referencia
www.futbalovysen.sk
sportovy-sen-tdf-sagan
sportovy-sen-tdf-skupinova-foto
SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV