ZÁJAZDY NA FUTBAL NA DVOJZÁPASY A TROJZÁPASY PREMIER LEAGUE | Futbalovysen.sk

NOVINKY

ZÁJAZDY NA FUTBAL NA DVOJZÁPASY A TROJZÁPASY PREMIER LEAGUE

zajazdy-do-londyna-na-dvojzapasy-a-trojzapasy-premier-league

Hľadáte najlepšie ceny zájazdov a vstupeniek na futbal? Vybrali sme pre vás dvoj a trojzápasy v Londýne. Stačí si len vybrať z ponuky nižšie.


tottenham-arsenal-west-ham-newcastle-chelsea-fulham

TOTTENHAM vs ARSENAL + WHU vs NEWCASTLE + CHELSEA vs FULHAM

(letecký zájazd s ubytovaním na 3 zápasy v Londýne)

2.3 - 4.3.2019

Trojdňový futbalový zájazd do Londýna na unikátny trojzápas, kde uvidíte derby o severný Londýn medzi Tottenhamom a Arsenalom, derby o západný Londýn medzi Fulhamom a Chelsea a slovenského brankára Martina Dúbravku s Newcastlom na ihrisku West Ham United. Dáte si pivko v anglickej krčme a zažijete tri fantastické zápasy v jednom zájazde!

od 629€/os.



arsenal-newcastle-fulham-manchester-city-west-ham-everton

ARSENAL vs NEWCASTLE + FULHAM vs MANCHESTER CITY + WHU + EVERTON

(letecký zájazd s ubytovaním na 3 zápasy v Londýne)

30.3 - 2.4.2019

Trojdňový futbalový zájazd do Londýna na super trojzápas, kde uvidíte vypredaný Emirates Stadium aj so slovenským brankárom Martinom Dúbravkom, vypredaný Craven Cottage s aktuálnym obhajcom titulu Manchestrom City a vypredaný West Ham United proti Evertonu. Dáte si pivko v anglickej krčme a zažijete tri fantastické zápasy v jednom zájazde!

od 559€/os.



fulham-liverpool-west-ham-huddersfield

FULHAM vs LIVERPOL + WHU vs HUDDERSFIELD

(letecký zájazd s ubytovaním na 2 zápasy v Londýne)

16.3 - 18.3.2019

Trojdňový futbalový zájazd do Londýna na atraktívny dvojzápas. Hlavné slovo bude mať Liverpool, ktorý sa predstaví na štadióne Fulhamu. Druhým zápasom je klasický anglický štýl medzi West Hamom a Huddersfieldom. Čaká vás vypredaný Olympijský štadión a skvelá atmosféra. Dáte si pivko v anglickej krčme a zažijete dva fantastické zápasy v jednom zájazde!

od 499€/os.



arsenal-manchester-united-crystal-palace-brighton

ARSENAL vs MANCHESTER UTD + CRYSTAL PALACE vs BRIGHTON

(letecký zájazd s ubytovaním na 2 zápasy v Londýne)

8.3 - 10.3.2019

Trojdňový futbalový zájazd do Londýna na jedinečný dvojzápas. Ťahákom je stopercentne šláger medzi večnými rivalmi Arsenalom a Manchestrom United, kde pôjde o doležité body do Ligy majstrov. Druhým duelom je Crystal Palace proti Brightonu na typickom anglickom štadióniku s ich najoddanejšími fanúšikmi. Dáte si pivko v anglickej krčme a uvidíte dva fantastické zápasy v jednom zájazde.

od 449€/os.

 
SPäŤ NA ZOZNAM NOVINIEK