Blog: Návrat kráľa alebo návrat zradcu? | Futbalovysen.sk

BLOG

Návrat kráľa alebo návrat zradcu?

José Mourinho sa vráti na Stamford Bridge prvýkrát odkedy odišiel do Manchestru United už túto nedeľu. Portugalský kormidelník, ktorý v minulosti neraz prehlásil, že Chelsea je klubom jeho srdca a má preňho špeciálny význam, príde do modrej pevnosti ako kormidelník jedného z najväčších rivalov The Blues.

Myslíte si, že Mourinho Chelsea zradil? Odpovede na túto otázku sa rôznia. Bolo to totiž klubové vedenie The Blues, ktoré Portugalčana prepustilo, avšak veľká časť fanúšikov si myslí, že práca v United je akýmsi vnútorným frustračným mechanizmom niekdajšieho trénera Porta, Realu Madrid či Interu Miláno.

Navyše, "Mou" po príchode do Manchestru United povedal, že sa momentálne nachádza v najväčšom klube v krajine, čo bolo pre podporovateľov Chelsea ako sypanie soli do otvorených rán. José si nikdy nedával pozor na jazyk, niektorí si však myslia, že by mal mať k svojmu bývalému klubu viacej úcty.

Zápasy medzi Manchestrom United a Chelsea majú vždy špeciálny náboj, tento raz sa skutočne máme na čo tešiť. Návrat Mourinha na Stamford Bridge bude jednou z najväčších udalostí doterajšieho priebehu ročníka. Ak by Devils v Londýne vyhrali, bolo by veľmi zaujímavé sledovať, ako by Mourinho reagoval a čo by po zápase hovoril.

Rivalita medzi Devils a Blues sa vykryštalizovala hlavne v minulých rokoch, keď oba kluby bojovali spolu o ligové prvenstvo v Premier League. V prebiehajúcej sezóne to zatiaľ vyzerá, že tieto celky budú proti sebe bojovať o miestenku do Ligy majstrov. Na Stamford Bridge nás čaká šesťbodový zápas, kto bude podľa vás víťazom tohto pripravovaného megašlágra? Dobehne Mourinha minulosť, alebo sa ukáže, že Portugalčan urobil dobre, keď Chelsea opustil?

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV