Boli sme na mega úspešnom turnaji Škola futbalu Cup | Futbalovysen.sk

BLOG

Boli sme na mega úspešnom turnaji Škola futbalu Cup

Partnerstvo so ŠKOLA FUTBALU rozkvitá. Po úspešných spoločných zájazdoch na Audi Cup 2017 alebo súťažiach o zájazd na Inter - Neapol, či vstupenky na Rakúsko - Brazília, sme boli pozvaní ako partner na ich prvý detský futbalový turnaj ŠKOLA FUTBALU CUP 2019 v Bratislave. Do súťaže sme venovali 2 futbalové zájazdy na Audi Cup 2019.

Energia a vášeň viac ako víťazstvo

Po dlhých ďažďoch cez víkend ako na zavolanie konečne vyšlo slnko. Na piatich ihriskách areálu pri Kuchajde sa takmer 300 detí a 50 trénerov či vedúcich družstiev z celkovo 25 klubov zapojilo do futbalového trunaja. Hlavným mottom bolo "Energia a vášeň viac ako víťazstvo".

Systém turnaja bol trošku odlišný od predcházajúich turnajov, na ktorých sme figurovali ako partneri. ŠKOLA FUTBALU má filozofiu, že v kategóriach mladších ročníkov (ročníky U6 – U15) je primárnym cieľom formovať osobnosť malých detí, výchova osobnosti a rozvoj mladého človeka ako po športovej, tak aj po osobnostnej stránke.

Chcú, aby každé dieťa malo neuveriteľnú radosť z pohybu, zo streleného gólu, z hry ako takej. A práve preto na konci ocenili všetky deti. Pretože víťazom boli úplne všetci. Nie len hráči a tréneri, ale aj kamaráti, starí rodičia. Skrátka každý, kto sa prišiel na tento turnaj pozrieť.

Deti si to užili, zápasy boli napínavé a atmosféra úžasná. Dokonca sa organizátorom podarilo aspoň na jeden deň zblížiť večných súperov na slovenskej futbalovej scéne, keď mali Slovanisti a Trnavčania spoločnú šatňu. :-)

Súťaž o Audi Cup

Svojou maličkosťou sme prispeli aj my z Futbalovysen.sk a vymysleli súťaž pre všetkých malých futbalistov a futbalistky. Tie si mohli vystrieľať zájazd pre 2 osoby na Audi Cup. Na turnaji v Allianz aréne sa okrem domáceho Bayernu zúčastní aj Real Madrid, Tottenham a Fenerbahce.

Cieľom bolo z troch pokusov trafiť aspoň raz jeden z otvorov v špeciálnej bráne. Všetci úspešní strelci putovali do žrebovania, ktoré prebehlo pred oficiálnym vyhlásením výsledkov.

Z víťazstva sa tešil Skaličan Timotej, ktorý s nami pôjde do Mníchova. Gratulujeme!!

Poďakovanie

Týmto by sme sa chceli poďakovať organizátorom futbalových kempov na Slovensku aj v Čechách ŠKOLA FUTBALU za skvelo zorganizovaný turnaj a aj doterajšiu spoluprácu. Už teraz sa tešíme na budúce spoločné akcie.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV