Chystáte sa na MS do Ruska? Bez FAN ID sa na zápas nedostanete. | Futbalovysen.sk

BLOG

Chystáte sa na MS do Ruska? Bez FAN ID sa na zápas nedostanete.

Od 14. júna do 15. júla 2018 je na programe najprestížnejsie futbalové podujatie – Majstrovstvá sveta vo futbale. Tento rok hostiť svetový šampionát Ruská Federácia a zaviedla jednu zásadnú povinosť, bez ktorej sa na turnaj nedostanete. Novinkou bude FAN ID. Bez tohto dokladu sa nedostanete na štadión, aj keď budete mať pri sebe platnú vstupenku. Všetky infomácie o FAN ID si prečítajte nižšie.

Čo je FAN ID?

FAN ID je identifikačná visačka, ktorá je požadovaná ruskou legislatívou. FAN ID slúži ako vstupné vízum do krajiny, umožňuje vstup do areálu štadióna a bezplatný transport MHD počas šampionátu.

Ako získam FAN ID?

Pokiaľ ste si u nás zakúpili zájazd, prípadne samostatné vstupenky, FAN ID obdžíte bezplatne v rámci nášho servisu. Ak cestujete po vlastnej osi o FAN ID si musíte požiadať osobne na webe.

Môžem požiadať o FAN ID pokiaľ nemám vstupenku?

Žiadosť o FAN ID je podmienená číslom schválenej žiadosti o vstupenku, registračným kódom alebo číslom samotnej vstupenky.

Aká je časová a územná platnosť FAN ID?

S FAN ID môže vstúpiť na územie Ruskej federácie od 4. júna do 15. júla 2018 a je platná vo všetkých mestách šampionátu.

Od koľko rokov je potrebné mať FAN ID?

FAN ID musia mať všetci fanúšikovia bez rozdielu veku. Pre deti do 14 rokov musia o FAN ID požiadať rodičia zaslaním rodného listu, čísla platného cestovného dokladu a vstupenky, prípadne potvrdenej žiadosti o vstupenku.

Koľko trvá schválenie FAN ID a kde sa vyzdvihne?

Schválenie FAN ID trvá 72 hodín od zaslania elektronickej žiadosti. FAN je doručované nasledovne:

- poštou na domácu adresu (15-30 dní). Žiadateľ obdrží email a sms notifikáciu o stave a termíne doručenia,

- vyzdvihnutím v distribučnom centre v meste dejiska zápasu (FAN ID môže vyzdvihnúť aj tretia osoba, ktorá sa ale musí preukázať splnomocnením, emailom s potvrdením žiadosti o FAN ID a kópiou dokladov žiadateľa),

V prípade, ak žiadateľ neobdrží alebo stratí FAN ID, je potrebné nakontaktovať Registračnú kanceláriu na tel. čísle +7 (495) 741-18-18, ktorá funguje 24 hodín.


VSTUPENKY A ZÁJAZDY NA MS V RUSKU | VSTUPENKY NA ZÁPAS RAKÚSKO - BRAZÍLIA


Kto je Futbalovysen.sk?

Futbalovysen.sk je futbalová cestovná kancelária, s ktorou (si) od roku 2012 už tisícky klientov plnia futbalové sny.

Ponúkame vstupenky a zájazdy na futbalové aj športové podujatia po celom svete. Futbalu sa venujeme na stránkach Futbalovysen.sk a Fotbalovysen.cz a ponuku športových podujatí vrátane zájazdov na Tour de France, MS v hokeji alebo Wimbledon nájdete na Sportovysen.sk.

Aj vy by ste chceli vidieť najväčšie futbalové hviezdy na MS v Rusku? Inšpirujte sa našou ponukou zájazdov a vstupeniek na MS v Rusku a kontaktujte nás.

Čo tak si pozrieť Brazílčanov v poslednom prípravnom zápase vo Viedni? Pozrite si našu ponuku na zápas Rakúsko - Brazília.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV