Blog: Ďalšia cestovka bez poistenia proti krachu, s kým cestujete Vy?

BLOG

Ďalšia cestovka bez poistenia proti krachu, s kým cestujete Vy?

V médiách sa čoraz častejšie objavujú články o cestovných kanceláriách, ktoré podnikajú bez poistenia voči úpadku. Spomenuli sme si na tých ľudí, ktorí sa u nás dopytovali na zájazdy/vstupenky, ale nakoniec si službu nekúpia a radšej idú s inými "firmami", z ktorých veľmi veľa funguje iba na dobré slovo, neplatí dane a nemajú potrebné poistenia a garancie. Ako môže taký človek dopadnúť, keď sa danému "predajcovi" niečo stane, kto sa o neho postará?

Na trhu ako CK fungujeme od roku 2012. Máme všetky potrebné poistenia a k tomu sme aj platcovia DPH. Keď vidíme xy reklám na facebooku, kde sa ponúkajú futbalové zájazdy/vstupenky necestovkami alebo počujeme, že niekto ide s človekom na futbal, ktorý predaj nezdaňuje, nie je vôbec krytý, čiže nevie kryť ani klientov, ľuďom nedáva zmluvy a ponúka nereálne ceny, tak nám behá mráz po chrbte.

Chápeme, že je doba, keď na jednej strane chce človek nájsť to najlacnejšie a na strane druhej chce človek zarobiť. Ale akú trvácnosť má obchádzanie pravidiel? Aký to môže mať dopad na zákazníka na zájazde/futbalovom zápase, keď príde na lámanie chleba a niečo sa stane?

My sme mali na začiatku tiež podobnú voľbu. Nebudeme moralizovať nad ostatnými, každý máme nejaký cieľ a cestu/spôsob, akým sa tam dostať. Za našu cestovku môžeme povedať, že sme sa rozhodli ísť s kožou na trh a neskrývať sa - v praxi to znamená platiť daň z príjmu, DPH a byť poistení. A samozrejme "niesť následky". Inak si to však nevieme predstaviť. Chceme normálne podnikať a ľuďom ponúknuť garancie, bezpečnosť a ochranu.

Musíme sa síce viac snažiť, neustále vylepšovať služby a hľadať priestor na zlepšenie. Ale stojí to za to. Verím, že nám to vydrží ešte dlhé roky, veľmi nás to totiž baví a dôležité je, že počet spokojných klientov neustále stúpa. Priemerné hodnotenie našich služieb je 9,47 z 10 bodov, viď referencie.

A zákazníci ... tí už musia sami zvážiť, s kým chcú cestovať.

 

Prajeme super futbalové zážitky.

 

Miroslav Jablonický (konateľ)

 

Poistný certifikát

Ponuka futbalových zájazdov

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV