FANTASTICKÝ VÝLET DO MNÍCHOVA S PARTNEROM ŠKOLA FUTBALU | Futbalovysen.sk

BLOG

FANTASTICKÝ VÝLET DO MNÍCHOVA S PARTNEROM ŠKOLA FUTBALU

A máme za sebou skvelý výlet do Mníchova na AUDI CUP 2017 realizovaný v spolupráci so spol. ŠKOLA FUTBALU!

Bol to skvelý výlet s 59 chlapcami a dievčatami spolu s ich rodičmi zo ŠKOLY FUTBALU, počas ktorého sme zažili okrem cesty autobusom aj krátku návštevu centra mesta Mníchov a po nej sme už zamierili na oba zápasy do Allianz arény.

Prvý zápas medzi Atleticom MadridSSS Neapol sa vo výbornom svetle hlavne v prvom polčase predviedol aj kapitán Marek Hamšík, ale ani on nezabránil nešťastnej (a asi ani nezasluženej) prehre svojho mužstva 1:2.

O to viac bol strhujúcejší druhý zápas medzi Bayernom Mníchov a FC Liverpool. Veľká časť chlapcov fandila práve liverpoolskym THE REDS a preto ich určite potešilo jednoznačné a zaslúžené víťazstvo 3:0 . Predpokladáme, že tento rok v anglickej Premier League môžu zamútiť vodu v hre o prestížny titul šampióna.

Každopádne – bol to krásny výlet s množstvom hlbokých zážitkov (napr. mníchovské metro a sardinky v ňom alebo krásna Allianz aréna – všetci ju Nemcom môžeme iba tíško závidieť)….

Na zápase sme sa niektorí stihli stretnúť a aj vyfotiť z garantkou „Dievčenských letných kempov ŠKOLY FUTBALU“ a momentálne hráčkou FC Bayerm Mníchov – Dominikou Škorvánkovou….

Veríme, že ste sa výletom inšpirovali a aj vy si s nami urobíte takúto fantastickú akciu.

ĎAKUJEME za super spoločnosť.


Vstupenky a zájazdy na Bayern


Snažíme sa, aby naše zájazdy na futbal neboli iba sedením v autobuse a naháňaním sa na štadión, ale aby ľudia aj niečo videli, oddýchli si a okrem zápasu sa domov vrátili s množstvom zážitkov. Značka Futbalovysen.sk je vybudovaná na odporúčaniach, osobnom prístupe a tejto filozofii a sme vďační za všetky vaše referencie.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV