Futbalový zájazd na Bayern Mníchov | Futbalovysen.sk

BLOG

Špičkový futbal, pivo, autá či história: Zoznámte sa, Mníchov!

Vitajte v Bavorsku, oblasti známej predovšetkým svetovým pivom a klobásami. Hlavným mestom je Mníchov, ktorý je priam ideálny na organizovanie futbalových zájazdov na Bayern Mníchov, či dovoleniek. Príde si v ňom na svoje totiž každý a ani zďaleka sa nejedná len o cestu na športové podujatie.

Zájazdy na Bundesligu sú jednými z najúspešnejších. Futbal je tu viac, ako len hra, na čo prídete veľmi rýchlo po príchode do mesta. Už z auta alebo autobusu je vidno veľa dresov, klubových znakov na autách alebo nápisov.


FUTBALOVÉ ZÁJAZDY NA BAYERN MNÍCHOV

Samozrejme, vlajkovou loďou a hlavným dôvodom, prečo naši zákazníci chodia do Mníchova je futbal. Bavorsko je domovom Bayernu Mníchov, jedného z najlepších futbalových klubov na svete, ktorý sa môže pochváliť bohatou históriou a svetovými hviezdami. Vidieť naživo Manuela Neuera, Roberta Lewandowskeho, Francka Ribéryho či Arjena Robbena je snom veľkého množstva športových fanúšikov. Zažiť atmosféru vypredanej Allianz Areny je niečo čarovné a nemusíte byť ani priaznivcom Die Roten, aby ste ocenili nemecký futbalový mechanizmus.

Okrem Bayernu bola Allianz Aréna v rokoch 2005 až 2017 zideľaná aj tímom 1860 Mníchov. V sezóne 2017/2018 však vypadli do štvrtej ligy a po 23 rokoch sa vrátili na svoj "domovský" štadión Grünwalder Stadion.


PROGRAM ZÁJAZDOV V MNÍCHOVE

Nájdete tu aj veľké množstvo historických, či kultúrnych lákadiel. Rozhodne je potrebné spomenúť BMW Svet, Olympijský park a štadión, kam pravidelne zavítame s našimi zájazdami na Bayern. Nádherné autíčka chytia za srdce aj tých najväčších motoristických laikov a park so starým štadiónom Bayernu je ideálne miesto na oddych. BMW svet má dokonca svoje vlastné PSČ.

Ďalej by ste rozhodne nemali obísť Marienplatz, pravdepodobne najdôležitejšie mníchovské námestie. V jeho strede sa nachádza radnica, kde oslavujú hráči Bayernu svoje tituly alebo aj Stará radnica, kde v roku 1939 Gobels svojim prejavom spustil Kryštálovú noc. Na svoje si prídete aj pri prehliadke starého mesta, početných múzeí, kostolov alebo trhu hneď za Marienplatz.


VEDELI STE, ŽE?

Vedeli ste, že najstaršia budova v meste je latrína? Pri Marienhofe vykopali robotníci pri stavebných prácach záchod z roku 1260 a zistilo sa, že centrum 13. storočia bolo oveľa väčšie, ako si pôvodne archeológovia mysleli. Ďalšiu nálepku najstaršie má aj kino Neues Kino Gabriel - to je dokonca najstarším na svete.

Pre Slovákov a Čechov je zaujímavá Vysoká škola hudobná a divadelná, kde bola v roku 1938 podpísaná Mníchovská dohoda.


OKTOBERFEST

Mníchov je vďaka svojej výhodnej geografickej polohe pre turistov veľmi obľúbený a z nemeckých miest jedným z najobľúbenejších vôbec. V našej ponuke je to jednoznačne klub číslo 1. Nezabudnuteľné sú futbalové zájazdy na Bayern Mníchov spojené s pivným festivalom Oktoberfest, ktoré organizujeme od roku 2013 a sú vždy aj s ubytovaním.

INFO O OKTOBERFESTE A ZÁJAZD


MȎŽETE SA NA NÁS SPOĽAHNÚŤ

Vašu spokojnosť ste s našimi službami ste vyjadrili ako 9,47 z 10 a väčšina našich klientov sa ku nám opätovne vracia. V poslednej sezóne sme spolu prekonávali počet splnených futbalových snov. Presvedčiť sa o tom môžete v sekcii Referencie.

Garantujeme profesionalitu, dodržanie podmienok a hlavne osobný prístup ku každému z vás. Proste, aby bolo všetko tak, ako sa dopredu dohodlo a futbalový zájazd na Bayern Mníchov dopadol podľa vašich predstáv.

Zájazd na Oktoberfest 2019

Blog o Oktoberfeste

Futbalové zájazdy

Športové zájazdy

Referencie

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV