Kto s kým v osemfinále Ligy majstrov | Futbalovysen.sk

BLOG

Kto s kým v osemfinále Ligy majstrov

Minulý týždeň sme spoznali osemfinálové dvojice Ligy majstrov. Jarná časť prinesie niekoľko vypätých duelov, kde môžete byť aj vy.

Obrovským ťahákom bude napríklad stretnutie SSC Neapol na čele s naším kapitánom Marekom Hamšíkom proti Realu Madrid. Obhajca trofeje s Baleom, Ronaldom či Modričom len nedávno vyhral MS klubov a je opäť oficiálne najlepším klubom na svete. Majú Hamšík a spol. na to, aby ukončili sen Bieleho Baletu o obhajobe?

Smoliarmi roka sa stali hráči Arsenalu, ktorí síce vyhrali svoju skupinu, no žreb im do cesty privial Bayern Mníchov. Za posledných päť rokov to bude už štvrté meranie síl Gunners s Bavormi. Symbolika čísla štyri a tímu z Emirates Stadium je však veľmi často spomínaná a teda ktovie, možno Wengerovci na štvrtý pokus bavorského giganta vyradia. Ancelottiho tím nepredvádza v aktuálnej sezóne presvedčivé výkony, preto je v tomto dvojzápase možné všetko.

Veľkým šlágrom je taktiež dvojzápas Barcelony s Parížom Saint- Germain. PSG sa po odchode Ibrahimovičova spolieha na góly Cavaniho, Barca je s útokom Messi, Suarez, Neymar strašiakom pre každého súpera aj v tejto sezóne. Predovšetkým valentínsky zápas v parížskom Parku Princov sa javí byť vhodnou príležitosťou vyznať lásku priateľke alebo priateľovi. Nemyslíte?

Žreb Ligy majstrov určil naozaj zaujímavé dvojice a diváci by sa nemali nudiť ani v jednom prípade. Okrem vyššie spomínaných stretnutí by mohlo byť zaujímavou myšlienkou vycestovať na vyraďovaciu časť do anglického Leicestru, talianskeho Turína, modrej časti Manchestru či malinkého kniežatstva Monaka.

Kompletný žreb osemfinále a ponuky zájazdov:

Manchester City - AS Monaco

Real Madrid - SSC Neapol / SSC Neapol - Real Madrid

Borussia Dortmund - Benfica Lisabon

Bayern Mníchov - Arsenal Londýn / Arsenal Londýn - Bayern Mníchov

Juventus Turín - FC Porto

Bayer Leverkusen - Atlético Madrid

FC Barcelona - PSG

FC Sevilla - Leicester City

Európska liga:

Manchester Utd - AS Saint-Étienne

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV