Liga majstrov | Jednoduchý návod ako ju vidieť naživo - Futbalovysen.sk

BLOG

Jednoduchý návod, ako vidieť ligu majstrov naživo

Liga majstrov je míľnikom, o ktorého dosiahnutie sa snaží každý pravý futbalový fanúšik. Pre tých, čo fandia srdcom, je Liga majstrov nebeskou záhradou. Góly svetovej kvality, atmosféra, čo by sa dala krájať, a nezabudnuteľný zážitok. Doprajte si pohľad na úradujúcich majstrov v akcii. Na skúsenosť z Ligy majstrov budete spomínať v dobrom ešte mnoho rokov.

 

Stojí Liga majstrov skutočne za to?

Skôr by ste sa mali spýtať, či je vôbec možné odísť z tohto sveta pokojne, než ju aspoň raz navštívite. Liga majstrov prináša divákom prvotriedne potešenie z futbalu. Pri pohľade na čistučký zelený trávnik vám na krku nabehnú zimomriavky.

Liga majstrov je podujatie organizované Európskou futbalovou asociáciou. Ide o jednu z najprestížnejších futbalových akcií. Finálny zápas sa každoročne koná na vopred určenom štadióne. Môžete nám veriť, že tam CHCETE byť. Lietajúce lopty, divokí fanúšikovia, napätie a radosť, a to nie je všetko.

Keď chcete na vlastné oči zažiť, prečo je Liga majstrov najočakávanejším futbalovým podujatím roka, objednajte si zájazd z našej ponuky. Odmenou vám budú nezabudnuteľné futbalové spomienky.

 

Sledujte naživo predávanie trofeje

Trofej za víťazstvo v Lige majstrov je v celosvetovom meradle unikátna a nesmierne cenená. Liga majstrov vám ponúka príležitosť vidieť naživo víťazný ceremoniál predávania ocenenia z bezprostrednej blízkosti.

 

trofej-ligy-majstrov

 

Sledujte signály

Jedným zo signálov, prečo ísť na Ligu majstrov naživo, môže byť prekvapivé zistenie, že už vás nebaví sledovať Ligu majstrov v obývačke. Ďalším zo signálom môže byť napríklad Signal Iduna Park. Ide o jeden z najväčších futbalových štadiónov v Európe. Je to domáci štadión hráčov Borussie Dortmund.

 

Vedeli ste, že: štadión Signal Iduna Park má miestnu kapacitu až 81-tisíc divákov?

Výrazným prvkom Dortmundského štadióna je tzv. Gelbe Wand, čiže žltá stena. Jedná sa o najväčšiu tribúnu na státie v Európe. Isto si nechcete nechať ujsť príležitosť sledovať z nej váš milovaný futbal.

Na ihrisku spoznáte hráčov ako:

  • Mats Hummels
  • Marco Reus
  • Jadon Sancho

 

Temperamentný Madrid

Návšteva Španielska je v našej ponuke jedna z najvyhľadávanejších, ak nie práve najžiadanejšia. Môžu za to dve veci. Priateľské podnebie a úžasný futbal. Na zápas Ligy majstrov sa presunieme k štadiónu Wanda Metropolitano v hlavnom meste Španielska. Domáce zápasy tu hráva Atletico Madrid.

Madrid je futbalové mesto. Domáci môžu naživo sledovať dva špičkové kluby. Druhým klubom je biely balet (Real Madrid). Estadio Santiago Bernabeu je svätostánkom Merengues.

Ak sa pýtate, čo s voľným časom po zápase, máme zopár tipov. Neďaleko štadióna môžete obdivovať krásu Kráľovského paláca. Pokiaľ hľadáte tiché miesto na rozjímanie, poprípade triedenie fotiek zo zápasu, doporučujeme Park Retiro.

 

namestie-plaza-de-cibeles-madrid

 

Liga Majstrov a Chelsea

Pre fanúšikov Chelsea máme zájazd do Londýna. Tamojší štadión Stamford Bridge je domovskou základňou jedných z najžiarivejších hviezd futbalovej scény. Na tomto mieste máte jedinečnú príležitosť vidieť futbalistov tímu Chelsea v plnej paráde. Súpera nebudú ani v najmenšom šetriť, a vy tak máte našliapnuté na najlepší zážitok svojho života.

 

TIP: Pri návšteve Londýna určite nezabudnite navštíviť Londýnske oko. Ponúka rozhľad do širokého okolia. Je to magický zážitok.

 

Londýn sa nie nadarmo radí k metropolám Európy. Je popretkávaný tisíckami ciest, autobusových liniek, tunelov pre metro, a tak podobne. Pre bežného Slováka môže byť návšteva hlavného mesta Veľkej Británie krajne stresujúca.

Aj preto sme pre vás zabezpečili ochotných delegátov, ktorí vám budú vždy po ruke. Pomôžu vám zorientovať sa alebo vás priamo zavedú až k bránam štadióna. Liga majstrov ešte nikdy nebola prístupnejšia. Naše zájazdy sú aj na ligu majstrov.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV