Blog: Liga majstrov je vyžrebovaná, máme sa na čo tešiť.

BLOG

Liga majstrov je vyžrebovaná, máme sa na čo tešiť!

Včera v Monaku prebehol slávnostný žreb skupinovej fázy Ligy majstrov. Jediným nováčikom v osudí bol anglický šampión Leicester City. Naopak, rekordných 21.krát v skupine Champions League uvidíme trio FC Barcelona, Real Madrid a FC Porto. Žreb dopadol ako vždy zaujímavo, dá sa však napísať, že neuvidíme ani jednu vyloženú skupinu smrti, i keď sa núkalo hneď niekoľko možností.

Takto vyzerá kompletné vyžrebovanie:

A: PSG, Arsenal, FC Basel, Razgrad

B: Benfica Lisabon, SSC Neapol, Dynamo Kyjev, Besiktas

C: FC Barcelona, Manchester City, Monchengladbach, Celtic

D: Bayern Mníchov, Atlético Madrid, PSV Eindhoven, Rostov

E: CSKA Moskva, Leverkusen, Tottenham, AS Monaco

F: Real Madrid, Borussia Dortmund, Sporting, Legia

G: Leicester City, FC Porto, Club Brugge, FC Kodaň

H: Juventus, Sevilla, Lyon, Dinamo Záhreb

Fanúšikovia na celom svete sa môžu tešiť na lukratívne súboje Barcelony s Manchestrom City, Arsenalu s PSG, obhajcu Realu Madrid s navrátilcom Borussiou Dortmund, či odplatu Bayernu Mníchov proti Atléticu Madrid. Bavori sa chcú revanšovať za neúspešné semifinále z uplynulej sezóny.

Pre tunajších fanúšikov je zaujímavým hráčom Legia Varšava. Poľský celok si zahrá proti Dortmundu, Sportingu Lisabon a predovšetkým proti Realu Madrid. Na tento duel sa podľa prvých odhadov chystajú stovky fanúšikov zo Slovenska, Varšava je svojou vzdialenosťou pomerne dostupná. Čo sa týka zájazdov na najlákavejšie zájazdy, o všetkom Vás budeme postupne informovať na našej stránke.

Milovníkom tradičných klubov v hre istotne chýbajú Manchester United (zápasy v EL), Chelsea, AC Miláno, Liverpool či Inter Miláno, avšak treba napísať, že každý celok, ktorý sa do skupiny dostal, má futbalovému svetu čo ponúknuť. Či už hovoríme o velikánoch ako Barcelona, Bayern, Real Madrid alebo o outsideroch ako Legia, Razgrad či FK Rostov.

Ponuka zápasov Ligy majstrov

Ponuka zápasov v Európskej lige

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV