Oktoberfest | Spojte sviatok futbalu so skvelým futbalom - Futbalovysen.sk

BLOG

Spojte návštevu najväčšieho nemeckého pivného sviatku so skvelým futbalom

Kto nebol na najväčšom pivnom sviatku v Európe, nevie, o čo prichádza. Oktoberfest tradične láka tisícky milovníkov piva z celého sveta. Nechýba uvoľnená atmosféra, dobrá hudba, extravagantná nemecká kultúra a krásne ženy. Oktoberfest je ako stvorený pre fanúšikov futbalu. Len pár kilometrov od festivalu sa totiž koná legendárny zápas Bayernu Mníchov.

 

Nemeckó, Nemeckó

Zakúpte si lístky na Oktoberfest zájazd a vyrazte na dobrodružstvo vášho života. V Nemecku, len pár stoviek kilometrov od našej domoviny, na vás čaká pivo prvotriednej kvality. Žiadne fľaškované z obchodu, ale tankové čapované pivo s tou pravou penovou čiapočkou.

 

TIP: V stánkoch je možné zakúpiť si typický pivný krígeľ ako suvenír. 

 

Cesta na Oktoberfest sa koná autobusom. Dôvodom je prijateľná vzdialenosť. Z toho dôvodu je Oktoberfest zájazd cenovo dostupný pre každého. Nebudete potrebovať žiaden veľký kufor. Výlet trvá len dva dni. Na to vám bohato stačí ruksak.

 

Oktoberfest Mníchov

Pivný festival Oktoberfest sa koná pár kilometrov od nemeckého mesta Mníchov. Boli by sme blázni, ak by sme vás nevzali na prehliadku tohto historicky bohatého mesta. Nemusíte si robiť starosť, že vám z krás Mníchova niečo unikne.

Historické centrum s názvom Marienplatz pohne aj tým najzarputilejším odporcom umenia. Návšteva Mníchova je výbornou kratochvíľou našich drahých žien. So zháňaním lístkov si nemusíte lámať hlavu, o všetko sa postaráme. Organizátori podujatia Oktoberfest dobre vedia, koľko futbalových a pivných nadšencov sa na slávnosť hrnie.

Oktoberfest je pre mesto Mníchov značným finančným prínosom. Je preto pochopiteľné, že je lístkov vždy dostatok. Navyše priestory festivalu nie sú nijak zvlášť obmedzené. Väčšina návštevníkov prespáva v stanoch. Bez obáv zaobstarajte lístky na Oktoberfest zájazd pre vás aj vašu partnerku. Kým vy budete s novo získanými priateľmi sŕkať lahodné pivo, ona pochodí uličky Mníchova.

oktoberfest
 

Čo vidieť v Mníchove

Okrem spomínaného historického centra Marienplatz ponúka mesto zvedavým návštevníkom dostatok rozptýlenia. Múzeum automobilky BMW ulahodí skôr pánom. To však neznamená, že si v ňom dámy nenájdu svojho favorita.

Zaujímate sa okrem futbalu o iný šport? Nesmiete premeškať návštevu olympijského štadióna.

 

Oktoberfest a futbal

Oktoberfest zájazd je ako stvorený na návštevu jedného z najväčších futbalových štadiónov Európy. Allianz Aréna sa nachádza len pár kilometrov od pivného festivalu. Vyskúšajte ozajstné futbalové napätie. Bayern Mníchov patrí k najprestížnejším svetovým klubom.

 

Vedeli ste, že: Allianz Aréna má kapacitu až 75-tisíc fanúšikov? 

 

Futbalový sen sa postará o to, aby ste dostali lístky na sedadlá s čo najlukratívnejším výhľadom. Nemôže sa stať, že by vám v zábere prekážal stĺp alebo reklamný banner. Vychutnáte si futbalovú atmosféru v najúchvatnejšej podobe.

Naskytne sa vám príležitosť sledovať pri útoku hráčov, akými sú:

  • Robert Lewandovski
  • Manuel Neuer
  • Philippe Coutinho
  • Serge Gnabry

 

oktoberfest

 

Raj všetkých mužov

Bayern Mníchov a Oktoberfest tvoria perfektné podmienky na strávenie dovolenky. Doprajte si chvíľku oddychu. Osviežte sa chladným pivom priamo zo suda a vyrazte na futbal. Nemôžete si nechať ujsť dychberúce výkony nemeckých futbalistov. Nikdy totiž neviete, či sa jeden z nich priamo pred vašimi očami nezapíše do histórie.

Či už sa zapíše alebo vám zapíše pivo, nesúdime. Ak nie o tom, o čom potom pivný festival je? Otvorte si hlavu a vypustite všetky problémy na dvojdňovú prechádzku. Existuje vysoká pravdepodobnosť, že sa väčšina z nich už nikdy nevráti. Vo víne je pravda, ale v pive sloboda.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV