Prvotriedny futbal za bezkonkurenčnú cenu, teraz alebo nikdy | Futbalovysen.sk

BLOG

Prvotriedny futbal za bezkonkurenčnú cenu, teraz alebo nikdy

Pre všetkých skutočných futbalových fanúšikov sme pripravili ponuku, ktorá sa bude odmietať len ťažko. Za bezkonkurenčú cenu totiž môžete naživo vidieť štvrťfinále DFB Pokalu, keď Bayern doma privíta Wolfsburg.

Odchod autobusom je naplánovaný na ráno v deň zápasu, cesta domov bude nasledovať po skončení duelu. Náš autobus ide z Trenčína cez Trnavu a Bratislavu a vieme vyhovieť aj záujemcom z iných miest.

Mníchov nie je len futbal. Metropola spolkovej krajiny Bavorsko poskytuje nádherné historické centrum, veľké množstvo atrakcií či kultúrnych pamiatok a rovnako tak nezameniteľnú kuchyňu. V neposlednom rade sa musíme zmieniť aj o mníchovskom pive, ktoré neochutnať by bolo hriechom. Účastníkom zájazdu neunikne mníchovské trhovisko a hlavne výhľad na neho z terasy útulnej kaviarne, či múzeum automobilovej firmy BMW. Neobídeme ani reštaurácie s najlepšími rezňami v celom Nemecku. Odporúčame aj zemiakové knedle s vynikajúcou omáčkou.

Majstra Bundesligy v prebiehajúcom ročníku trénuje nový tréner, po odchode Pepa Guardiolu sa taktovky nad Allianz Arenou ujal Carlo Ancelotti. Talian dosiahol úspech v Madride, Londýne, Miláne či Paríži, tituly chce zbierať aj v Nemecku. V ceste mu teraz stojí Wolfsburg, bývalý klub nášho Petra Pekaríka, ktorý dokáže favorizovaným Mníchovčanom narobiť značné problémy.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na veľké futbalové osobnosti ako Robert Lewandowski, Arjen Robben, Franck Ribéry, Xabi Alonso či Manuel Neuer. Dych berúca je aj samotná Allianz Arena, jeden z najkrajších štadiónov v celej Európe. Keď začne hrať klubová hymna Bayernu „Hviezdy juhu“ (Stern des Sudens), garantujeme Vám, že budete mať veľkú chuť sa pridať k desaťtisícom domácich podporovateľov.

Skvelý futbal v kombinácii s nádherným mestom, výborným jedlom a dobrou partiou ľudí je zrejme všetko, čo si človek môže pri cestovaní priať. Futbalový Sen ponúka všetkým svojím zákazníkom jedinečnú šancu zažiť svetový futbal na vlastnej koži.

Info o zájazde Bayern - Wolfsburg

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV