Spolupráca s českým vloggerom Lukášom Prážom | Futbalovysen.sk

BLOG

Spolupráca s českým vloggerom Lukášom Prážom

Sledujete futbal a chýbajú vám na Slovensku alebo v Čechách podrobné rozbory zápasov? Zaujíma vás taktika a podrobnejšie informácie o hráčoch a tréneroch?

Aj nás samozrejme bavia všetky veci okolo zápasov a najväčších futbalových hviezd. V našich končinách chýba poriadna analýza, aké nájdete napríklad na anglických kanáloch. Našťastie tu je však jeden človek, ktorý si povedal, že ukáže fanúšikom aj novú stranu veľkého futbalu ... predstavujeme vám Lukáša Prážu.


Tento zaujímavý mladík má dva kanály na YouTube - FOTBAL NETRADIČNĚ TV a PRÁŽA - ORIGINAL. Prvý sa podrobne venuje rozboru zápasov a druhý je viac venovaný FIFE, kvízom a videám z ihrísk.

Lukáš sa však nečiní iba pri videách. Napísal aj knihu o Mourinhovi, založil internetový časopis Fotbal Netradičně a bol aj v štúdiu ČT4 ako expert pri šlágri Real Madrid vs Manchester United.

My sme jeho kanál sledovali už dlhšiu dobu a rohodli sa Lukáša pozvať na náš vychytený zájazd na Bayern spojený s Oktoberfestom. Vzniklo z toho zaujímavé video, kde je zachytený priebeh celého výletu a máte tak možnosť vidieť, ako to na pivnom festivale vyzerá a aká je atmosféra v Allianz aréne.


Prvý futbalový zájazd vyšiel na výbornú, atmosféra bola skvelá ... aj pivo :-), aj keď futbal až tak nie. Takže prečo si nedať repete? Z Nemecka sa presunieme do Talianska a čaká nás veľký šláger semifinalistu a víťaza Ligy majstrov 2018: AS Rím - Real Madrid. Už teraz sa tešíme na nové zážitky a video.

Ak by ste aj vy chceli byť pri tom, tu je zájazd: ponuka na AS Rím - Real Madrid.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV