Pozrite si naživo súboj Hamšíka s Kuckom | Futbalovysen.sk

BLOG

Pozrite si naživo súboj Hamšíka s Kuckom

Milánske San Siro, prestížne mesto módy, dva kvalitné kluby, špičkoví reprezentanti a jedna z najlepších líg na vlastné oči. To všetko môžete absolvovať koncom januára. Poďte s nami na zájazd na zápas AC Miláno – SSC Neapol, ktorý je na programe 22.januára 2017. Šanca, ako je táto, sa tak skoro zopakovať nemusí. Prečo?

AC Miláno hrá najlepší futbal za posledné roky. Víťaz Ligy majstrov z roku 2017 v uplynulých sezónach ustúpil z popredných pozícií, no v aktuálnom ročníku opäť bojuje o majstrovský titul. Zásluhu na tom majú talentovaný brankár Gianluigi Donnarumma, strelci ako Carlos Bacca či Suso a v neposlednom rade náš Juraj Kucka. Rodák z Bojníc sa naplno udomácnil v základnej zostave čierno- červených a médiá na Apeninskom polostrove každý týždeň jeho výkony hodnotia prevažne v pozitívnom zmysle.

O San Sire netreba zbytočne dlho písať. Mýtický štadión, ktorý pojme vyše 80 000 divákov upúta naozaj každého. Dejisko finále Ligy majstrov 2016 patrí medzi najkrajšie stánky nielen v Európe, ale aj vo svete celkovo. Keď je na programe milánske derby alebo zápasy AC či Interu proti Neapolu, AS Rím a Juventusu, atmosféra je elektrizujúca a napätie by sa dalo krájať.

Súperom milánskeho celku bude SSC Neapol. Tím z juhu krajiny, ktorý v uplynulom období márne bojuje s Juventusom Turín o majstrovský titul. Účastník Ligy majstrov v prebiehajúcom ročníku nepodáva výkony, aké by si prial, zápas na San Sire môže preto byť pre Partenopei existenčný.

Najväčšou hviezdou SSC Neapol je bez väčších diskusií rodák z Banskej Bystrice Marek Hamšík. Slovenský reprezentant je kapitánom mužstva a zároveň jeho hlavným ťahúňom. Stret reprezentačných spoluhráčov Kucku a Hamšíka bude mať svoje čaro. Z priateľov v reprezentačnom drese sa stanú súperi, ktorí budú bojovať o každý kúsok ihriska.

Zažiť Miláno na vlastnej koži je nezabudnuteľným zážitkom. Prestížne mesto módy s bohatou históriou ponúka niekoľko kultúrnych pamiatok a veľký počet tradičných kaviarní či pohostinstiev. Navyše, klíma v Taliansku je príjemná, a teda aj koncom januára sa nemusíte báť, že pred San Sirom budete mrznúť.

Viac info o zápase AC - Neapol

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV