Týždenný súhrn top líg - týždeň 40 | Futbalovysen.sk

BLOG

Týždenný súhrn top líg - týždeň 40

tyzdenny-suhrn

Každý týždeň si zhrnieme to najdôležitejšie zo zápasov, ktoré môžete s nami navštíviť. Už nemusíte hľadať informácie roztrúsené po internete. Tu nájdete všetko. Prehľadné a na jednom mieste.

V Španielsku lídra tabuľky dobiehajú ďalší dvaja ašpiranti na titul. V Taliansku najväčší favorit zaváhal. Bundesligu vedie tím, ktorý často na prvej priečke nevidíme. Bayern totiž zaváhal. V Premier League posledný víťaz Ligy majstrov nenecháva nič na náhodu. Rovnako ako PSG vo Francúzsku.

Vyberte si svoju ligu

Anglicko - Premier League

Španielsko - La Liga

Taliansko - Séria A

Nemecko - Bundesliga

Francúzsko - Ligue 1

Anglicko - Premier League

Na ostrovoch diváci videli 7. kolo Premier League.

Sheffield - Liverpool 0:1

Liverpool sa na ihrisku nováčika poriadne vytrápil, o troch bodoch pre lídra rozhodol šťastný gól Wijnalduma. The Reds v novej ligovej sezóne ešte nestratili ani bod. (VIDEO)

Chelsea - Brighton 2:0

Presne takýto zápas Chelsea potrebovala. Modrí proti dobre hrajúcemu Brightonu zaznamenali prvé domáce víťazstvo v tomto ročníku, a rovnako prvý raz sa im podarilo udržať čisté konto. (VIDEO)

Tottenham - Southampton 2:1

Southampton neprišiel do Londýna futbal kaziť a diváci videli veľmi zaujímavý zápas. Všetky góly padli v prvom polčase. Domáci boli lepší a triumf si zaslúžili. Rozhodol gól Harryho Kanea do šatne. (VIDEO)

Everton - Manchester City 1:3

Everton začal dobre, ale Manchester City postupne prebral taktovku a nedovolil stratu bodov. Vzácne je, že sa strelecky presadili všetci traja útočníci majstra. Postupne Gabriel Jesus, Mahrez a Sterling. (VIDEO)

Manchester United - Arsenal 1:1

V tomto zápase stratili body obaja, ale vzhľadom na výsledkovú a hernú mizériu Manchestru United, stratil viac Arsenal. Zaujal výkon mladého Scotta McTominaya, ktorý dokázal aj skórovať. (VIDEO)

www.futbalovysen.sk
www.futbalovysen.sk - chelsea - newcastle
futbalovy-zajazd-na-manchester-united-referencia

Španielsko - La Liga

V Španielsku majú po siedmom kole staro-nového lídra, je ním Real Madrid.

Getafe - Barcelona 0:2

Madridské Getafe je predovšetkým doma veľmi nepríjemným súperom. O triumfe Kataláncov rozhodli Suarez a Firpo. Od optimálneho mal ale výkon Barcelony stále veľmi ďaleko. (VIDEO)

Atlético Madrid - Real Madrid 0:0

Jednoznačne zápas kola. Real Madrid bol lepší a mal veľké množstvo striel, brankár Atlética Jan Oblak, ale chytal ako z veľkej knihy. Hralo sa tvrdo z oboch strán, nebola núdza ani o kontroverzie. (VIDEO)

futbalovy-zajazd-barcelona-miesta
futbalovy-zajazd-barcelona-las-palmas-skupina
futbalovy-zajazd-real-madrid-malaga-referencia-sal
futbalovy-zajazd-real-madrid-referencia-hraci

Taliansko - Séria A

Inter Miláno je lídrom talianskej ligy bez straty jediného bodu.

Juventus - Spal 2:0

Ak niekto čakal, že Juventus doma stratí body proti Spalu, musel byť sklamaný. Stará Dáma si súpera postrážila bez väčších problémov a zapísala si povinné víťazstvo. (VIDEO)

Sampdoria - Inter Miláno 1:3

Na hre Interu Miláno sa odzrkadľuje vplyv trénera Antonia Conteho. Celok zo San Sira predviedol v Janove výborný výkon a po šiestich kolách je na čele ligy bez straty jediného bodu. (VIDEO)

Lecce - AS Rím 0:1

Lecce akoby cítilo, že AS Rím nie je v najväčšej hernej pohode. Vlci sa ale nedali, do poslednej minúty zápas vyslovene oddreli. Hrdinom bol strelec Džeko, Kolarov nepremenil pokutový kop. (VIDEO)

futbalove-zajazdy-inter-milano-skupina
zajazdy-inter-milano-stadion
futbalovy-zajazd-real-madrid-as-rim-referencia
zajazd-as-rim-referencia-futbalovy-sen

Nemecko - Bundesliga

Na čele Bundesligy už nie je Lipsko, ale Bayern.

Paderborn - Bayern Mníchov 2:3

Kto čakal povinnú jazdu nemeckého majstra, musel byť prekvapený. Skromný celok Paderborn bojoval do posledných minút o body. Bayern však preukázal väčšie skúsenosti a vďaka trom bodom sa dostal na prvé miesto. (VIDEO)

Dortmund - Brémy 2:2

Lipsko doma prehralo zo Schalke a prvý je Bayern. Dortmund zaváhanie RB úplne nevyužil. BVB doma totiž iba remizoval v divácky atraktívnom stretnutí s Werderom Brémy 2:2. Vyhrať mohli obaja, nemali od toho ďaleko. (VIDEO)

zájazd-na-Oktobrefest-Bayern-2018
zajazdy-allianz-arena-Bayern-Augsburg

Francúzsko - Ligue 1

V krajine galského kohúta je naďalej na čele súťaže PSG.

Bordeaux - PSG 0:1

Opäť takmer totožný scenár ako v uplynulých týždňoch. PSG dobýjalo bránu súpera, ale nevedelo sa presadiť. Nakoniec Parížania získali všetky body. A hrdinom nebol nik iný ako Neymar. (VIDEO)

futbalovy-zajazd-na-psg-referencia
www.futbalovysen.sk
sportovy-sen-tdf-sagan
sportovy-sen-tdf-skupinova-foto
SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV