Týždenný súhrn top líg - týždeň 41 | Futbalovysen.sk

BLOG

Týždenný súhrn top líg - týždeň 41

tyzdenny-suhrn

Každý týždeň si zhrnieme to najdôležitejšie zo zápasov, ktoré môžete s nami navštíviť. Už nemusíte hľadať informácie roztrúsené po internete. Tu nájdete všetko. Prehľadné a na jednom mieste.

V Španielsku je na čele stará-známa dvojica. V Taliansku Inter prvý raz stratil body a bolí to dvojnásobne. Bundesliga sa nám každým týždňom viac a viac zamotáva. V Premier League posledný víťaz Ligy majstrov nenecháva nič na náhodu. Rovnako ako PSG vo Francúzsku.

Vyberte si svoju ligu

Anglicko - Premier League

Na ostrovoch diváci videli 8. kolo Premier League.

Liverpool - Leicester 2:1

Tento raz to skutočne vyzeralo, že Liverpool stratí body. Leicester hral vynikajúco. Anfield ale nakoniec videl výhru domáceho tímu, keď v 95.minúte z bieleho bodu rozhodol James Milner. (VIDEO)

Brighton - Tottenham 3:0

V Tottenhame niečo nefunguje. Po prehre 2:7 s Bayernom prišiel výprask od Brightonu. 19-ročný mladík Connolly si pripísal dva góly a Kohúti opäť stratili body. (VIDEO)

Arsenal - Bournemouth 1:0

Arsenal strieda lepšie výsledky s horšími, ale proti The Cherries hrali Kanonieri kompaktne. O jediný gól stretnutia sa postaral David Luiz. Doteraz ho len kritizovali, po nedeli si ale zaslúži pochvalu. (VIDEO)

Manchester City - Wolverhampton 0:2

Manchester City stráca na Liverpool osem bodov. Sky Blues doma šokujúco prehrali s Wolverhamptonom 0:2. O oba góly sa postaral Adama Traoré. (VIDEO)

Southampton - Chelsea 1:4

Chelsea opäť hrala ofenzívne, okrem Abrahama, Mounta a Kantého hrali kvalitne aj Willian či Hudson-Odoi. Modrí sú už na piatom mieste a Frank Lampard hovorí o útoku na najvyššie priečky. (VIDEO)

Newcastle - Manchester United 1:0

Martin Dúbravka udržal čisté konto, mladík Matt Longstaff rozhodol zápas. Manchester United hrá naďalej ako bez ducha a je bližšie k zostupu ako k titulu. (VIDEO)

www.futbalovysen.sk
www.futbalovysen.sk - chelsea - newcastle
futbalovy-zajazd-na-manchester-united-referencia

Španielsko - La Liga

Na čele La Ligy sa po dlhej dobe nachádza staré-známe duo Real Madrid a FC Barcelona.

Real Madrid - Granada 4:2

Real Madrid viedol poľahky 3:0, do streleckej listiny sa prvý raz zapísal Eden Hazard. Granada sa ale dvoma gólmi vrátila do zápasu a definitíva konečného výsledku padla až v nadstavenom čase. (VIDEO)

Barcelona - Sevilla 4:0

Nádherný gól Luisa Suareza, úžasný priamy kop Lionela Messiho, štyri góly v sieti Tomáša Vaclíka a červené karty pre domácich Arauja a Dembélého. Diváci na Camp Nou sa nenudili. (VIDEO)

futbalovy-zajazd-barcelona-miesta
futbalovy-zajazd-barcelona-las-palmas-skupina
futbalovy-zajazd-real-madrid-malaga-referencia-sal
futbalovy-zajazd-real-madrid-referencia-hraci

Taliansko - Séria A

Inter Miláno stratil prvé body v najmenej vhodný čas.

AS Rím - Cagliari 1:1

Rimania neodohrali najlepší zápas. Cagliari prišlo do hlavného mesta s cieľom bodovať a to sa odpisovanému klubu aj podarilo. Vlci doplatili na nepremieňanie šancí. (VIDEO)

Inter Miláno - Juventus 1:2

Inter Miláno stratil prvé body. Horšie ale je, že to bolo doma v šlágri proti Juventusu. Milánčania sa akoby zľakli možnosti zdolať majstra. Stará Dáma bola o niečo lepšia, hrdinom sa stal v závere duelu Gonzalo Higuaín. A prvé je už Juve. (VIDEO)

futbalove-zajazdy-inter-milano-skupina
zajazdy-inter-milano-stadion
futbalovy-zajazd-real-madrid-as-rim-referencia
zajazd-as-rim-referencia-futbalovy-sen

Nemecko - Bundesliga

Body stratili Bayern, Lipsko aj Dortmund.

Bayern Mníchov - Hoffenheim 1:2

Bayern Mníchov sa nepochlapil a po triumfe 7:2 na ihrisku Spurs prišlo vytriezvenie. Hoffenheim si zaslúži veľkú pochvalu, vyhrať v Mníchove je nesmierne náročné. (VIDEO)

Freiburg - Dortmund 2:2

Borussia Dortmund ani zďaleka nehrá zle. BVB ale nedokáže vyrovnané zápasy rozhodovať vo svoj prospech. Dortmund naposledy remizoval vo Freiburgu 2:2 a opäť nebodoval naplno. (VIDEO)

zájazd-na-Oktobrefest-Bayern-2018
zajazdy-allianz-arena-Bayern-Augsburg

Francúzsko - Ligue 1

Parížania sa tento raz netrápili.

PSG - Angers 4:0

PSG sa vo väčšine ligových zápasov v tomto ročníku poriadne vytrápilo, ale toto nebol ten príbeh. Parížania Angers prakticky do ničoho nepustili a získali zaslúžené tri body. (VIDEO)

futbalovy-zajazd-na-psg-referencia
www.futbalovysen.sk
sportovy-sen-tdf-sagan
sportovy-sen-tdf-skupinova-foto
SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV