Týždenný súhrn top líg - týždeň 43 | Futbalovysen.sk

BLOG

Týždenný súhrn top líg - týždeň 43

tyzdenny-suhrn

Každý týždeň si zhrnieme to najdôležitejšie zo zápasov, ktoré môžete s nami navštíviť. Už nemusíte hľadať informácie roztrúsené po internete. Tu nájdete všetko. Prehľadné a na jednom mieste.

V Španielsku vedie ligu Barcelona. V Taliansku je na čele Juventus Turín, Inter v tesnom závese. Bundesliga sa nám každým týždňom viac a viac zamotáva. V Premier League posledný víťaz Ligy majstrov prvý raz stratil body. PSG vo Francúzsku pokračuje v hraní vlastnej ligy.

Vyberte si svoju ligu

Anglicko - Premier League

Na ostrovoch diváci videli 9. kolo Premier League.

Chelsea - Newcastle 1:0

Chelsea bola počas celého zápasu lepším tímom, ale Martin Dúbravka opäť chytal výborne. Hrdinom sa stal Španiel Alonso. (VIDEO)

Tottenham - Watford 1:1

Tottenham môže ďakovať hlavnému rozhodcovi, ktorý uznal gól Alliho, i keď svetelná tabuľa informovala, že VAR presný zásah neuznal. Watford siahal po troch bodoch, Spurs sa hľadajú. (VIDEO)

Crystal Palace - Manchester City 0:2

Crystal Palace sa na majstra veľmi dobre pripravil. Manchester City si ale dal pozor a neinkasoval, pričom o góly sa postarali Gabriel Jesus a David Silva. (VIDEO)

Manchester United - Liverpool 1:1

Liverpool prvý raz v sezóne stratil body.Manchester United sa na derby veľmi dobre pripravil a pri troche šťastia mohol zvíťaziť. (VIDEO)

Sheffield - Arsenal 1:0

The Blades nadviazali na kvalitné výkony z uplynulých týždňov a Arsenal opäť ukázal, že ešte potrebuje dostatok času. (VIDEO)

www.futbalovysen.sk
www.futbalovysen.sk - chelsea - newcastle
futbalovy-zajazd-na-manchester-united-referencia

Španielsko - La Liga

Barcelona je späť na čele La Ligy.

Mallorca - Real Madrid 1:0

Real Madrid musí vyriešiť hneď niekoľko problémov. Komplikácie v ofenzíve, strata prvého miesta a evidentná nezohratosť. (VIDEO)

Eibar - Barcelona 0:3

Katalánci splnili úlohu a v Eibare nestratili body. V pohodovom tempe sa presne trafili Griezmann, Messi aj Suarez. (VIDEO)

futbalovy-zajazd-barcelona-miesta
futbalovy-zajazd-barcelona-las-palmas-skupina
futbalovy-zajazd-real-madrid-malaga-referencia-sal
futbalovy-zajazd-real-madrid-referencia-hraci

Taliansko - Séria A

Juventus Turín ostáva prvý o bod pred Interom Miláno.

Sampdoria - AS Rím 0:0

V Janove sa diváci presného zásahu nedostali, ale zúfať rozhodne nemuseli. Oceniť totiž treba kvalitnú defenzívnu prácu oboch mužstiev. (VIDEO)

Juventus - Bologna 2:1

Juventus vyhráva. Objektívne, Juventus Turín nepodáva práve optimálne výkony, ale Zebry dokázajú pravidelne vyhrávať, čo z nich robí najväčšieho favorita na titul. (VIDEO)

Sassuolo - Inter Miláno 3:4

Inter Miláno sa poriadne natrápil. Sassuolo sa nechcelo poddať, ale čierno-modrí v šialenom sedemgólovom zápase nakoniec boli na úspešnejšej strane barikády. (VIDEO)

futbalove-zajazdy-inter-milano-skupina
zajazdy-inter-milano-stadion
futbalovy-zajazd-real-madrid-as-rim-referencia
zajazd-as-rim-referencia-futbalovy-sen

Nemecko - Bundesliga

Bundesliga je najvyrovnanejšia za posledné roky. Na čele je Borussia Monchengladbach.

Augsburg - Bayern Mníchov 2:2

Pokračovanie kvalitnejších a menej kvalitných výkonov Bayernu Mníchov pokračuje. Bavori sa naposledy trápili v Augsburgu, kde nechýbalo veľa a stratili by aj všetky body. (VIDEO)

Dortmund - Monchengladbach 1:0

Borussia takýto zápas veľmi potrebovala. Dortmund síce nepredviedol ofenzívny koncert,ale BVB sám sebe dokázal, že zvláda vyhrávať aj duely, v ktorých nie je lepší. (VIDEO)

zájazd-na-Oktobrefest-Bayern-2018
zajazdy-allianz-arena-Bayern-Augsburg

Francúzsko - Ligue 1

Paríž aj po reprezentačnej prestávke dokazuje svoju silu.

Nice - PSG 1:4

Kvalitný zápas dvoch ofenzívnych tímov. Nice sa snažil hrať s PSG otvorenú partiu, čo sa nevyplatilo a Parížania vyhrali rozdielom triedy. (VIDEO)

futbalovy-zajazd-na-psg-referencia
www.futbalovysen.sk
sportovy-sen-tdf-sagan
sportovy-sen-tdf-skupinova-foto

V. ročník ŠKOLY FUTBALU

A nezabudnite, náš dlhoročný partner ŠKOLA FUTBALU pripravuje v plnom prúde už V. ročník ŠKOLY FUTBALU 2020. Online registrácia za NAJVÝHODNEJŠIE CENY na kempy 2020 bude spustená najneskôr od 01/12/2019 a môžete tak pod vianočný darček svojmu dieťaťu venovať krásny vianočný darček! Prihláste sa na stránke ŠKOLA FUTBALU.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV