Týždenný súhrn top líg - týždeň 44 | Futbalovysen.sk

BLOG

Týždenný súhrn top líg - týždeň 44

tyzdenny-suhrn

Každý týždeň si zhrnieme to najdôležitejšie zo zápasov, ktoré môžete s nami navštíviť. Už nemusíte hľadať informácie roztrúsené po internete. Tu nájdete všetko. Prehľadné a na jednom mieste.

V Španielsku je prvá Granada. V Taliansku prišli o body Inter aj Juventus. Bundesliga sa nám každým týždňom viac a viac zamotáva. V Premier League vedie naďalej Liverpool, v Ligue 1 PSG pokračuje v majstrovských výkonoch.

Vyberte si svoju ligu

Anglicko - Premier League

Na ostrovoch diváci videli 10. kolo Premier League.

Southampton - Leicester 0:9

Najvyššia výhra na ihrisku súpera. Hetriky Pereza a Vardyho. Perfektné Líšky, tragickí Svätci. Leicester hrá v tejto sezóne vynikajúci futbal. (VIDEO)

Burnley - Chelsea 2:4

Christian Pulišič dostal od Franka Lamparda šancu v základnej zostave a pripísal si hetrik. Chelsea pokračuje vo výborných výkonoch. Toto bola už siedma výhra Modrých za sebou. (VIDEO)

Manchester City - Aston Villa 3:0

Manchester City nenechal nič na náhodu. Cityzens museli proti oduševnenému nováčikovi zabrať, ale nakoniec sa radovali z výhry o triedu. (VIDEO)

Arsenal - Crystal Palace 2:2

Arsenal viedol v úvode už 2:0, po góloch stopérov Sokratisa a Luiza. Kanonieri však nakoniec brali v malom londýnskom derby iba bod. The Eagles boli v druhej časti hry lepším tímom. (VIDEO)

Manchester City - Wolverhampton 0:2

Manchester City stráca na Liverpool osem bodov. Sky Blues doma šokujúco prehrali s Wolverhamptonom 0:2. O oba góly sa postaral Adama Traoré. (VIDEO)

Norwich - Manchester United 1:3

Manchester United nepremenil dva pokutové kopy, ale Norwich hral natoľko zle, že Diabli i napriek tomu skórovali trikrát a získali dôležité body do tabuľky. (VIDEO)

Liverpool - Tottenham 2:1

Už v prvej minúte otvoril skóre Harry Kane. To ale bolo od Kohútov takpovediac všetko. Taktovku prebral Liverpool, dvakrát skóroval a je naďalej prvý. (VIDEO)

www.futbalovysen.sk
www.futbalovysen.sk - chelsea - newcastle
futbalovy-zajazd-na-manchester-united-referencia

Španielsko - La Liga

Neúplnú tabuľku La Ligy vedie Granada. Barcelona a Real Madrid nehrali, El Clásico bolo kvôli nepokojom v Katalánsku preložené.

Atlético Madrid - Athletic Bilbao 2:0

Atlético Madrid v kvalitnom zápase zaslúžene vyhralo. Rojiblancos hostili húževnaté Bilbao, ale domáci dvakrát skórovali, zatiaľ čo hostia ani raz. (VIDEO)

futbalovy-zajazd-barcelona-miesta
futbalovy-zajazd-barcelona-las-palmas-skupina
futbalovy-zajazd-real-madrid-malaga-referencia-sal
futbalovy-zajazd-real-madrid-referencia-hraci

Taliansko - Séria A

Inter Miláno aj Juventus Turín nedokázali vyhrať.

AS Rím - AC Miláno 2:1

Tento zápas sa musel divákom páčiť. AS Rím hostil AC Miláno a v napínavom stretnutí do samotného konca nebolo jasné, kto získa body. (VIDEO)

Lecce - Juventus 1:1

Bolo cítiť absenciu Cristiana Ronalda. Lecce dalo všetko do toho, aby proti majstrovi apsoň bodovalo a nepresvedčiví Turínčania nedokázali skórovať rozhodujúci gól. (VIDEO)

Inter Miláno - Parma 2:2

Inter Miláno nevyužil šancu. Milánsky celok sa mohol po remíze Juventusu vrátiť na čelo tabuľky, ale remizovali aj zverenci Antonia Conteho. Parma môže byť vďačná za bod. (VIDEO)

futbalove-zajazdy-inter-milano-skupina
zajazdy-inter-milano-stadion
futbalovy-zajazd-real-madrid-as-rim-referencia
zajazd-as-rim-referencia-futbalovy-sen

Nemecko - Bundesliga

Na čele ligy je stále Borussia Monchengladbach.

Schalke - Dortmund 0:0

Gól sme síce nevideli, ale pozerať sa bolo na čo od úvodu do konca. Derby je derby. Dortmund chcel veľmi vyhrať, ale Schalke mu nedarovalo ani centimeter ihriska. (VIDEO)

Bayern Mníchov - Union Berlín 2:1

Možno ani Union Berlín nevie, ako mohol byť tak dlho v zápase. Hostia siahali po bode, ale Bayern aj napriek neoptimálnemu výkonu dokázal získať víťazstvo. (VIDEO)

zájazd-na-Oktobrefest-Bayern-2018
zajazdy-allianz-arena-Bayern-Augsburg

Francúzsko - Ligue 1

Ľudia sa začínajú pýtať, či má PSG v Ligue 1 konkurenciu.

PSG - Marseille 4:0

Dvakrát Icardi, dvakrát Mbappé. A bolo vybavené. PSG je doma nesmierne silné a teraz to pocítil aj Olympique Marseille. (VIDEO)

futbalovy-zajazd-na-psg-referencia
www.futbalovysen.sk
sportovy-sen-tdf-sagan
sportovy-sen-tdf-skupinova-foto

A nezabudnite, náš dlhoročný partner ŠKOLA FUTBALU pripravuje v plnom prúde už V. ročník ŠKOLY FUTBALU 2020. Online registrácia za NAJVÝHODNEJŠIE CENY na kempy 2020 bude spustená najneskôr od 01/12/2019 a môžete tak pod vianočný darček svojmu dieťaťu venovať krásny vianočný darček! Prihláste sa na stránke ŠKOLA FUTBALU.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV