Týždenný súhrn top líg - týždeň 45 | Futbalovysen.sk

BLOG

Týždenný súhrn top líg - týždeň 45

tyzdenny-suhrn

Každý týždeň si zhrnieme to najdôležitejšie zo zápasov, ktoré môžete s nami navštíviť. Už nemusíte hľadať informácie roztrúsené po internete. Tu nájdete všetko. Prehľadné a na jednom mieste.

V Španielsku je na čele stále známe duo. V Taliansku si Juventus drží náskok pred Interom. Bundesliga ponúka neopakovateľné futbalové divadlo. V Premier League sa vyčlenila najlepšia štvorka. PSG vo Francúzsku prekvapivo prehralo.

Vyberte si svoju ligu

Anglicko - Premier League

Na ostrovoch diváci videli 11. kolo Premier League.

Bournemouth - Manchester United 1:0

Manchester United prepisuje históriu. Diabli po 11 kolách nikdy nemali v Premier League tak málo bodov ako teraz (11). Devils nedokázali skórovať a bez gólu sa vyhrať nedá. (VIDEO)

Aston Villa - Liverpool 1:2

Liverpool sa poriadne vytrápil. Nováčik dlho viedol, ale v 87.minúte inkasoval z kopačky Robertsona a v nadstavenom čase rozhodol Sadio Mané. (VIDEO)

Manchester City - Southampton 2:1

Manchester City nezopakoval Leicester a nenastrieľal Southamptonu deväť gólov. The Saints siahali po bode, Sky Blues ale bojovali do konca držia kontakt s čelom tabuľky. (VIDEO)

Watford - Chelsea 1:2

Tammy Abraham je hviezda. Jeden gól dal, na druhý prihral a Chelsea pokračuje vo výborných výkonoch. The Blues sú na štvrtom mieste a nie sú úplne von z hry o titul. (VIDEO)

Arsenal - Wolverhampton 1:1

Ak Arsenal rýchlo niečo nezmení, Kanonieri budú ďalší rok bez Ligy majstrov. Ďalší dobrý úvod, ďalšie stratené body. Na TOP tento tím stráca už šesť bodov. (VIDEO)

Everton - Tottenham 1:1

Absolútne nezáleží na tom, ako tento zápas dopadol. Son po nešetrnom zákroku zlomil nohu Andrému Gomesovi, ktorému skončila sezóna. Prajeme mu skoré udzravenie. Tuhla krv v žilách. (VIDEO)

www.futbalovysen.sk - chelsea - newcastle
futbalovy-zajazd-na-manchester-united-referencia

Španielsko - La Liga

Na čele La Ligy sa stále nachádza staré-známe duo Real Madrid a FC Barcelona.

Levante - Barcelona 3:1

Katastrofálny výkon FC Barcelona, inak to skončiť ani nemohlo. Barca si musí vstúpiť do svedomia, i keď naďalej ostáva prvá. (VIDEO)

Real Madrid - Betis 0:0

Keď nedáte gól, nemôžete vyhrať. Real Madrid mal proti sevillskému Betisu optickú prevahu, ale nevyťažil z nej ani jeden presný zásah. (VIDEO)

futbalovy-zajazd-barcelona-miesta
futbalovy-zajazd-barcelona-las-palmas-skupina
futbalovy-zajazd-real-madrid-malaga-referencia-sal
futbalovy-zajazd-real-madrid-referencia-hraci

Taliansko - Séria A

Juventus naďalej vedie ligu, Inter v tesnom závese.

AS Rím - Neapol 2:1

Tento zápas sa musel divákom páčiť. Rimania dokázali zdolať kvalitný Neapol, i keď dohrávali v desiatich mužoch. (VIDEO)

Bologna - Inter Miláno 1:2

Inter Miláno rozhodol v nadstavenom čase. Bologna dokazuje, že v tejto sezóne nehrá vôbec zle, čierno-modrí držia kontakt s Juventusom Turín. (VIDEO)

Turín - Juventus 0:1

Už-už to vyzeralo, že turínske derby skončí remízou. Juventus Turín ale zas a znova dokázal veľkú mentálnu silu a ostáva na čele. (VIDEO)

futbalove-zajazdy-inter-milano-skupina
zajazdy-inter-milano-stadion
futbalovy-zajazd-real-madrid-as-rim-referencia
zajazd-as-rim-referencia-futbalovy-sen

Nemecko - Bundesliga

Lídrom stále Borussia Monchengladbach.

Frankfurt - Bayern Mníchov 5:1

Eintracht Frankfurt porazil Bayern prvý raz od roku 2010 a v poriadne veľkom štýle. Debakel Bavorov znamená, že tréner Niko Kovač dostal výpoveď. (VIDEO)

Dortmund - Wolfsburg 3:0

Dortmund na rozdiel od bavorského veľkoklubu bodoval naplno. Wolfsburg sa počas celého zápasu dostával pod tlak a BVB strieľal góly. (VIDEO)

zájazd-na-Oktobrefest-Bayern-2018
zajazdy-allianz-arena-Bayern-Augsburg

Francúzsko - Ligue 1

Veľké prekvapenie na úkor majstra.

Dijon - PSG 2:1

PSG na niečo podobné nie je zvyknuté. Maličký Dijon si vyšliapol na majstra a po heroickom výkone bral všetky tri body. (VIDEO)

futbalovy-zajazd-na-psg-referencia
www.futbalovysen.sk
sportovy-sen-tdf-sagan
sportovy-sen-tdf-skupinova-foto

A nezabudnite, náš dlhoročný partner ŠKOLA FUTBALU pripravuje v plnom prúde už V. ročník ŠKOLY FUTBALU 2020. Online registrácia za NAJVÝHODNEJŠIE CENY na kempy 2020 bude spustená najneskôr od 01/12/2019 a môžete tak pod vianočný darček svojmu dieťaťu venovať krásny vianočný darček! Prihláste sa na stránke ŠKOLA FUTBALU.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV