Valentínske prekvapenie, na ktoré len tak nezabudne | Futbalovysen.sk

BLOG

Valentínske prekvapenie, na ktoré len tak nezabudne

Dámy, slečny, ženy. Na to, aby sa vám podarilo vytvoriť romantické valentínske prekvapenie, budete musieť chytiť rozum do hrsti. Internet ponúka stovky spôsobov, ako stráviť Valentína. Chcete, aby si Valentín užili obe polovičky? Siahnite po jednom z futbalových zájazdov z našej ponuky.

 

Futbal ako valentínske prekvapenie?

My sme jednoznačne za. Futbal už roky tróni na vrchole pyramídy, čo sa týka najžiadanejších zážitkových darčekov. Futbalom nič nepokazíte, každý chlap si na ňom totiž svojím spôsobom fičí. A nemusíte sa báť, že sa návštevou futbalového štadióna pripravíte o romantické chvíľky.

Samy neskôr uznáte, že Valentín strávený na futbalovom štadióne bol najlepšie investovaným časom vášho života. Môže to znieť prekvapivo, no pri futbale nejde len o futbal. Obzvlášť, čo sa týka poznávacích zájazdov.

 

TIP: Na zápas sa vyobliekajte do fanúšikovských dresov. Nezabudnite šály, klobúky, trúbky a farby na tvár. Na fotkách to bude vyzerať jednoducho úžasne. 

 

Romantika na tribúne

Nejeden zákazník nám potvrdil, že atmosféra na tribúne je neporovnateľná s čímkoľvek iným. To napätie. Tie ovácie. Skandovanie, ktoré vám rozbúši srdce. Stanete sa súčasťou tímu, súčasťou futbalu. Súčasťou samotnej tribúny. Splyniete s jej rytmickým pohupovaním v jedno. Nič vám nebráni zažiť tento fenomenálny zážitok s najmilovanejšou osobou.

Elektrizujúce ovzdušie na tribúne futbalového štadióna vás s partnerom spojí v jeden celok. Prsty prepletené, hlava na jeho pleci. Počujete dynamický tlkot jeho srdca. Od vzrušenia mu ide priam vyletieť z hrude, keď sleduje, ako Messi útočí na bránu.

valentínske prekvapenie

Opäť pocítite to jemné šteklenie v brušku, dôkaz veľkej lásky. Krásny večer zapečatíte vášnivým bozkom. S trochou šťastia váš prejav lásky zvečnia kamery.

 

Vyrazte na valentínske prekvapenie do Európy

Kde stojí napísané, že výnimočné okamihy života musíte stráviť v obývačke pri šálke horúceho čaju? Iste, sú páry, ktorým takýto spôsob trávenia Valentína vyhovuje. Ale potom sú tu ľudia, ktorých životnou vášňou je vzrušenie. Či už z cestovania, spoznávania nových kultúr alebo cesty “na vlastnú päsť”. Vďaka Futbalovému snu sa vaše sny stanú skutočnosťou.

 

Prekvapte a nechajte sa prekvapiť

Zájazdy do Francúzska, Anglicka, Talianska či Nemecka ročne navštívia tisícky ľudí. Pochvaľujú si dobrý servis a bezpečnú prepravu. Taktiež chvália skúsených delegátov, ktorí sú vždy poruke a v neposlednom rade samotný zážitok.

Popustite uzdu svojej fantázii. Vo svete na vás čakajú desiatky nádherných prírodných úkazov, kultúrnych pamiatok, ale i moderných architektonických počinov. Stačí len roztočiť glóbus a náhodne priložiť prst. Potom sa pobaliť, zakúpiť vstupenky na futbal a môžete vyraziť na dobrodružstvo.

 

Nechajte sa hýčkať v kráľovskom štáte

Aký štát, taký servis. Delikátna gastronómia, luxusné ubytovanie len pár metrov od štadióna a fúra voľného času. Ten môžete stráviť podľa vlastného uváženia. Návšteva Anglicka je osvedčené valentínske prekvapenie pre páry.

 

Navštíviť môžete napríklad

  • Big Ben
  • Buckinghamský palác
  • Tower Bridge
  • Londýnske oko

valentínske prekvapenie

Manchester je jedným z hlavných dejísk futbalu v Anglicku. Čaká na vás 55-tisícový štadión Etihad Stadium a desiatky známych mien futbalového sveta. Unikátne valentínske prekvapenie s nepredvídateľným záverom. Nikdy totiž neviete, v ktorej reštaurácii večer zakotvíte. A že je z čoho vyberať…

 

Vedeli ste, že medzi útočnými futbalistami Citizens nájdete aj mená ako Sergio Aguero, Raheem Sterling a Leroy Sané? 

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV