Vstupenky na EURO | Futbalovysen.sk

BLOG

Vstupenky na EURO

Naše zájazdy na EURO sú bez vstupeniek. Dôvod je ten, že veľa klientov už má nakúpené vstupenky na EURO. Účastníkom našich zájazdov pomôžeme vstupenky zabezpečiť a ceny pošleme v nezáväznej cenovej ponuke.

Vstupenky budú distribuované elektronicky, nie v papierovej forme, prostredníctvom oficiálnej aplikácie „EURO 2020 Official“. Bližšie k samotnému šampionátu budú vstupenky aktivované. Každému fanúšikovi odporúčame si stiahnuť aplikáciu „EURO 2020 Official“ do svojho mobilného telefónu. Prostredníctvom aplikácie bude UEFA informovať o aktuálnom dianí o EURO 2020 (napr. časové rozpätie vstupu na štadión, aby sa dodržali všetky opatrenia, aj pandemické a pod.), avšak najmä kvôli vstupenkám.

2 možnosti nákupu vstupeniek:

VSTUPENKY ZABEZPEČÍME MY, PREDNOSTNE PRE ÚČASTNÍKOV ZÁJAZDOV

1. Vyberte si zápas z našej ponuky: PONUKA ZÁPASOV NA SLOVENSKO

2. Vyberte si zájazd a vyplňte Nezáväznú objednávku

3. K zájazdu Vám pošleme ceny lístkov.

4. Záujemcom iba o lístky pošleme ceny, až keď vypredáme vstupenky pre účastníkov zájazdov.

VSTUPENKY SI CHCEM ZABEZPEČIŤ SÁM/SAMA

1. Od 12.5. začal predaj na slovenské zápasy

2. Vytvorte si konto/registráciu na euro2020.com/tickets

3. Jedna registrovaná osoba si môže s daným prístupovým kódom zakúpiť 4 vstupenky v jednej kategórií (napr. 1 osoba = 4 vstupenky 1. kategórie). Nie je možné si zakúpiť vstupenky v rôznych kategóriách, tj. kombinácia kategórií. Nákup a platba za vstupenky je online a výhradne cez oficiálny ticketingový portál UEFA.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV