Vstupenky na futbal | Všetko, čo potrebujete vidieť – Futbalovysen.sk

BLOG

Všetko dôležité, čo potrebujete vedieť o vstupenkách na futbal

Vstupenky na futbal sú kľúčom k mužskému šťastiu. Kto by bol povedal, že tak malý kúsok papiera dokáže vykúzliť úsmev na tvári. Navyše druh úsmevu, ktorý len tak nezmizne a na tvári vám bude žiariť poriadne dlho. Zháňanie vstupeniek na futbal by malo byť označované za národný šport Slovákov. Denne sa ním totiž zaoberajú tisícky mužov a ide pritom o každú sekundu.

 

Futbalové vstupenky na dosah

Na to, aby ste sa dostali na futbalový zápas, potrebujete vstupenky. Je to niečo podobné, ako keď ste na základnej škole potrebovali priepustku od rodiča. Je to preukaz, ktorý vás oprávňuje vstúpiť do priestorov štadióna a užívať si futbal. Bez nich môžete len podľa výkrikov spoza tribúny hádať, ako sa zápas odvíja. To je však všetkým futbalovým fanúšikom jasné. Zaujíma ich skôr, ako sa k týmto lístkom dostať.

 

Aj slovenský futbal stojí za to

Môže sa zdať, že väčšina zájazdov z našej ponuky sa špecializuje na poznávacie zájazdy do cudziny. Opak je pravdou. Medzi ponúkanými podujatiami sa vyskytujú viaceré, kvôli ktorým nemusíte prekonávať veľké diaľky. Pokiaľ ste fanúšikom domáceho futbalu, máte oproti ostatným výhodu.

Zohnať vstupenky na slovenské futbalové zápasy je podstatne jednoduchšie, takže sa s rozhodnutím nemusíte ponáhľať. S trochou šťastia sa nám podarí zohnať vstupenky aj na poslednú chvíľu. Dlho s tým neotáľajte, počet záujemcov stále narastá.

 

vstupenky

 

Vstupenky na slovenské zápasy

Kvalifikácia na EURO je zakaždým unikátnym zážitkom. Spája sa s výnimočnou futbalovou atmosférou. Národný futbalový štadión v Bratislave je miestom, ktoré sa oplatí navštíviť. S kúpou lístkov dlho neváhajte. Spravíme všetko preto, aby sme pre vás vstupenky získali. Čím dlhšie však otáľate, tým komplikovanejším sa to stáva. Snáď by ste nechceli prepásť jeden z najintenzívnejších futbalových zážitkov, ktoré sa na Slovensku konajú?

 

Majstri vedia, kedy kupovať vstupenky

Staňte sa aj vy majstrom. Vy objednáte, my zoženieme a dodáme. Expresne. Nebudete na nič čakať, nič vybavovať ani sa nikam naháňať. Všetko vybavíte z pohodlia vášho domova. Formality nechajte na nás, v ich riešení máme prax. Vybavíme vám exkluzívne vstupenky na zápasy Ligy Majstrov o akých sa vám ani nesnívalo. Stretnete sa s takými menami akými sú:

  • Tammy Abraham
  • Mason Mount
  • Lionel Messi
  • Luis Suárez
  • Mats Hummels
  • Jadon Sancho

 

 

Na Ligu Majstrov zháňajte vstupenky v predstihu

Vstupenky na futbalové zápasy v Lige Majstrov bývajú vypredané veľmi rýchlo. Každá sekunda strávená váhaním vás môže vyjsť draho. Obdarte týmto nevídaným zážitkom aj blízkych. Vašu manželku a deti cesta po Európe určite poteší. Odnesú si viac než len neopakovateľný futbalový zážitok. Nazbierajú nové poznatky a skúsenosti. Oboznámia sa s novými kultúrami a na vlastnej koži zakúsia futbal vo svojej najrýdzejšej podobe.

 

Vstupenky na Európsku Ligu miznú ako teplé rožky

Naozaj možno vstupenky na zápasy Európskej Ligy prirovnať k teplým rožkom. Rovnako ako ony, aj vstupenky miznú z pultu medzi prvými. Rozpredajú sa takmer okamžite. Žiaden futbalový fanúšik si nechce nechať ujsť takúto neopakovateľnú príležitosť. Nemusí sa už totiž nikdy naskytnúť. Stretnúť sa s menami legendárnych futbalových tímov je snom nejedného chlapa.

Vedeli ste, že: štadión Old Trafford je jedným z najväčších štadiónov v Anglicku?

 

Majstrovstvá sveta

Majstrovstvá sveta vo futbale sa každé štyri roky stanú mekkou milovníkov futbalu z celého sveta. Na tribúnach sa stretnú mladí aj starí. Spája ich láska k futbalu, nadšenie pre hru, športový duch a predovšetkým silné hlasivky. Na pár dní sa svet zmení na futbalový ošiaľ.

Pokiaľ vás už omrzelo sledovať Majstrovstvá sveta v televízii, je načase spraviť krok do neznáma. Vstupenky na Majstrovstvá sveta za vás, samozrejme, vybavíme my. Vašou úlohou je si celé podujatie patrične užiť a v dobrom naň spomínať.

 

Vstupenky len pre vyvolených?

Zvyčajne je pri kúpe vstupeniek na futbal štandardnou cestou potrebné členstvo v danom klube. Ani to však nie je záruka, že sa vám vstupenky podarí zohnať. Pokiaľ ide o zápas, v ktorom sa stretnú dva silné tímy s veľkou fanúšikovskou základňou, treba vstupenky objednávať v predstihu. Niekedy aj mesiac či dva. Ako prvé sa už tradične vypredajú lacné varianty lístkov, nasledované drahšími. Ich cena stúpa tým vyššie, čím kratšia doba do konania zápasu.

 

Menšie zápasy stoja menej peňazí

V prípade menších zápasov sa oplatí s kúpou vstupeniek pár dní vyčkať. Cena neporastie, naopak je šanca, že ešte klesne. Zásoby vstupeniek sú pomerne stále a jedna vstupenka stojí po celý čas zhruba toľko isto.

TIP: Pokiaľ máte obmedzený rozpočet, zápasy menších tímov sú pre vás tou správnou voľbou.

 

Vstupenky pre trojice bývajú drahšie

Pokiaľ sa na zápas chystáte v páre, podarí sa vám ušetriť zopár eur. Vstupenky na zápasy sú totiž predávané pre dvojice. Naopak, pokiaľ kupujete lístky tri, a navyše požadujete, aby boli vedľa seba, zaplatíte viac. Tento rozdiel pramení z toho, že predajca sa musí vzdať jedného miesta. Tým logicky klesá šanca, že si jedno samostatné miesto nájde záujemcu. Cena tak narastie.

 

Je kúpa vstupeniek cez internet bezpečná?

Táto otázka nemá jednoznačnú odpoveď. Závisí to od vašej intuície, spoľahlivosti sprostredkovateľa atď. Futbalové tímy sa líšia v tom, v akej forme a v akom čase pred začiatkom zápasu poskytujú a prijímajú vstupenky. Nedajte sa zlákať internetovými portálmi, ktoré za lacné peniaze a s prísľubom mnohých výhod predávajú futbalové lístky.

Môže ísť totiž o podvod, hoci neuvedomelý. Stať sa môže, že lístky na vašu emailovú adresu jednoducho nedorazia. Len sotva sa budete súdiť s portálom, po ktorom nie je vo fyzickom svete stopy. Lístky si pred zápasom vždy radšej vytlačte. Pokiaľ kúpu vstupeniek zveríte do rúk nám, o vyššie spomínané sa starať nemusíte. Máte istotu, že lístky dostanete v dostatočnom predstihu aj s inštruktážou.

vstupenky na futbal

Futbalový Sen garantuje kvalitu a spokojnosť

Sme hrdí na to, že už niekoľko rokov prinášame do životov futbalových fanúšikov radosť. Poskytneme vám vždy férovú ponuku. Vďaka úprimnému prístupu budete vždy v obraze, čo sa aktuálne deje s vašimi vstupenkami. Nemusíte sa báť, že si kúpou lacnejších vyslúžite sedadlá za stĺpom. Každý z našich zákazníkov má rovnaké podmienky.

 

Last Minute lístky neexistujú

Vo Futbalovom sne razíme presne opačnú ideológiu. Čím skôr nakúpite, tým lepšie pre vás. U nás si môžete namiesto vstupeniek kúpiť celý zájazd a zbaviť sa starostí.

Zájazdy do zahraničia, ktoré organizujeme, sa z veľkej väčšiny konajú prostredníctvom leteckej dopravy. Čím neskôr vstupenky zakúpite, tým je väčšia šanca, že ich cena bude vyššia. Pokiaľ máte vyhliadnutý váš obľúbený tím, nerozmýšľajte nad kúpou vstupeniek dlhšie, než je nevyhnutné. Ľahko sa totiž môže stať, že budú vypredané. Zájazdy po európskych štadiónoch sú hlavným lákadlom v našej ponuke.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV