Prečítajte si náš blog: Vydarené leto s Futbalovysen.sk

BLOG

Vydarené futbalové leto s Futbalovysen.sk

Leto býva v znamení dovoleniek pri mori, futbaloví fanúšikovia si však tento rok prišli na svoje. Čakali ich zaujímavé futbalové zájazdy a boli ste s nami v Poľsku, Nemecku, Anglicku alebo Španielsku. Tu sme pripravili sumár toho najlepšieho z leta 2017.


Jún 2017 - ME HRÁČOV DO 21 ROKOV

Slovenskí reprezentanti sa prebojovali na ME hráčov do 21 rokov a my sme samozrejme nemohli na tomto turnaji chýbať. Štadióny boli plné slovenských fanúšikov a atmosféra úžasná. Boli sme na každom z našich zápasov a veľká škoda, že Sokolíci nepostúpili ďalej.


3.-4.8. - AUDI CUP

V Allianz aréne sa konal už 5. ročník veľmi populárneho Audi Cupu. Diváci mali možnosť vidieť Bayern, Atletico, Liverpool a Neapol. Bola to hádam najlepšia zostava za celú éru turnaja a na ihrisku sa predstavili všetky hviezdy na čele s našim Hamšíkom. Tento rok s nami išiel historicky najvyšší počet klientov, ktorých sme do Mníchova dopravili zo všetkých kútov Slovenska. K dispozícii boli zájazdy na otočku na 1. alebo 2. deň ako aj zájazd s ubytovaním a prehliadkou Olympijského parku, BMW sveta a centra Mníchova.


7.-8.8. - NEMECKÝ SUPERPOHÁR

Hneď nasledujúci víkend po Audi Cupe sa išlo do Dortmundu, kde domáci ako víťaz Nemeckého pohára privítali majstra z Bayernu. Už tretíkrát sme boli pri tom aj s našimi ľuďmi. Ako jediná cestovka organizujeme tento zájazd aj s ubytovaním, ktoré po ceste dlhej 1000 km padne naozaj vhod. Druhý deň sme tak oddýchnutí a máme pred večerným zápasom veľa času na prehliadku mesta vrátane Múzea nemeckého futbalu alebo atraktívneho BVB shopu. Večer nás čakal vypredaný Signal Iduna Park a očarujúca tribúna Gelbe Wand. Byť naživo v tomto kotli je ozajstná radosť a potešenie pre futbalové srdce. Veľmi zaujímavý zápas bol po remíze 2:2 zakončený penaltami priamo pred našimi miestami.


12.8.-17.8. - BARCA - REAL + REAL - BARCA

Kto by povedal, že toto leto ponúkne 2x El Clasico za 7 dní. V top španielskom derby na seba FC Barcelona a Real Madrid narazili ako víťaz ligy a pohára a k dispozícii bol zájazd na oba zápasy v cene jedného ligového El Clasica. Zážitkov bolo naozaj neúrekom, videli sme aj nový štadión Atletica.


4.-5.9. ANGLICKO - SLOVENSKO

Naši Sokoli v boji o postup na MS 2018 v Rusku nastúpili na legendárnom Wembley. Lietadlo do Londýna bolo čisto fanúšikovské a nálada výborná. Pred výkopom sme stihli pozrieť základné pamiatky ako Buckingham Palace, Big Ben, London Eye alebo Tower Bridge. Slovenský sektor bol beznádejne vypredaný a aj keď naši prehrali, spomienky na preslávený futbalový stánok zostávajú.


21.-23.9. OKTOBERFEST + BAYERN - WOLFSBURG

Exkluzívny zájazd na večerný Oktoberfest aj s ubytovaním a zápasom Bayernu nájdete iba u nás. Už 5. rok sme boli na tomto pivnom festivale, ktorý treba jednoznačne navštíviť večer. Máme tak kopu času na pivo a následne si môžeme v kľude oddýchnuť na hoteli a posilnený dobrými raňajkami si užiť nasledujúci deň. Každý rok je špecifický inými zážitkami, ktoré už pomaly stačia na jednu knihu. Ale ako sa hovorí: "Čo sa stalo v Mníchove, zostane v Mníchove." :-) Počasie vyšlo na výbornú a klasická zostava Olympijský park, BMW svet a centrum Mníchova s obedom a návštevou FCB Shopu stála opäť za to. Už teraz môžete objednávať zájazd na Oktoberfest 2018 a veľmi sa tešíme, aké zážitky prinesie 6. ročník.


Snažíme sa, aby naše zájazdy na futbal neboli iba sedením v autobuse a naháňaním sa na štadión, ale aby ľudia aj niečo videli, oddýchli si a okrem zápasu sa domov vrátili s množstvom zážitkov. Značka Futbalovysen.sk je vybudovaná na odporúčaniach, osobnom prístupe a tejto filozofii a sme vďační za všetky vaše referencie.

Touto cestou ďakujeme všetkým zúčastneným za využitie našich služieb a sme veľmi radi, že s nami v takom hojnom počte žijete svoje futbalové sny. Sme veľmi zvedaví, čo nám ponúkne leto 2018.


Vstupenky a zájazdy na futbal


SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV