Využite sociálny fond na zájazd snov pre zamestnancov | Futbalovysen.sk

BLOG

Využite sociálny fond na zájazd snov pre zamestnancov

Keď sa dnes ráno zobúdzali zamestnanci vašej spoločnosti, vôbec netušili, aký nápad máte v hlave. Úplne bežne prišli do práce, odpracovali si svoje a pobrali sa späť domov. Vy pre nich chystáte niečo špeciálne. Zájazd, ktorý pravdepodobne ešte nezažili. Pretože naše zájazdy nie sú obyčajné. Užijú si ich muži aj ženy. Najlepšie na všetkom je, že môžete použiť sociálny fond.


Zážitkové zájazdy

Každý z našich zájazdov v sebe skrýva spoznávanie mesta a čerešničku na torte v podobe zápasu.

V jeden deň môžete absolvovať prehliadku Paríža a večer si užiť futbal, keď na ihrisko vybehne Neymar. Alebo si pozriete krásnu Barcelonu a futbalové finesy od Messiho.

Aj ženy si ich užijú

Nežné polovičky sa väčšinou tešia na čaro mesta, nádherné fotky a prehliadky pamiatok. Nie je však výnimkou, že aj futbal v nich zanechá rovnako pozitívne emócie ako samotné mesto.



Sociálny fond

Použitie sociálneho fondu je 100 % v rukách zamestnávateľa. Ten vie, ako s ním naložiť najlepšie. Môže ho použiť na rekreáciu, kultúrne a športové vyžitie. Každý z našich zájazdov dokonale napĺňa všetky tri. Pozrite si našu ponuku pre firmy.

Náhradné plnenie

Vďaka spolupráci s chránenou dielňou si môžete uplatniť náhradné plnenie vo výške 100 % a ísť na futbal. Podrobný návod nájdete v článku.

Použitie sociálneho fondu – už si len vyberte kam

Naša futbalová mapa zahŕňa všetky destinácie, kde sa hrá futbal na vrcholnej úrovni. Pri výbere zohľadnite pomer medzi atraktivitou metropoly a futbalovým zápasom. Radi vám pri tom poradíme.

Nie je to však len o futbale. Prostredníctvom našej cestovnej kancelárie Športovysen.sk môžete navštíviť Formulu 1, tenis, Tour de France, NHL, NBA a iné.

Okrem Európy naše zájazdy siahajú aj do USA. Sociálny fond môže zabezpečiť vašim zamestnancom nezabudnuteľný zážitok.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV