Poznávacie zájazdy s príchuťou emócií | Futbalovysen.sk

BLOG

Zažite poznávacie zájazdy s príchuťou emócií

Patríte k tým, ktorí si zážitok bez aktivity nevedia predstaviť? Nebaví vás bezcieľne polihovať alebo sa voziť vyhliadkovým autobusom? Je pre vás dobrodružstvo tým pravým korením? Tak to si užijete. Naše poznávacie zájazdy sú obohatené aj o futbalové zážitky. Možno vás to prekvapí, ale zápasy naživo si vychutnajú aj ženy.

 

Spojte poznávací zájazd so skvelou atmosférou

Pokiaľ ste celý život tajne dúfali, že vám jedného dňa Messi či Ronaldo zaklopú na dvere, musíme vás sklamať. Tak jednoduché to nebude, od nemožného to však má ďaleko. Na stretnutie so slávnymi futbalistami potrebuje len tri veci. Musíte milovať futbal, vlastniť lístky na poznávací zájazd a topánky s hrubou podrážkou. Vychádzkou po európskych mestách ich totiž zaručene zoderiete.

 

EURO 2021 pre fanúšikov poznávacích zájazdov

Môžete sa tešiť na budúcoročné Majstrovstvá Európy vo futbale. Napätie na futbalovom štadióne povzbudivo vplýva na výkony hráčov. Pripravte sa na nadľudské výkony. Niet pochýb o tom, že sa ME vo futbale aj tentoraz zapíšu do histórie v pozitívnom svetle. Pozývame mužov i ženy, fanúšikov i fanynky, na nezabudnuteľný poznávací zájazd.

futbalovy-zajazd-finale-europskej-ligy-baku-stadion

 

TIP: Na poznávací zájazd zoberte celú rodinu. Každý si nájde to svoje 

 

Nájdite skvelý kompromis

Ako fanúšik futbalu pokojne môžete z našej ponuky nechať vyberať manželku či priateľku. V každej zaujímavej turistickej destinácii sa hrá svetový futbal. Chce ísť do Madridu? Výborne. Pozriete si Real či Atletico. Láka ju Londýn? Na vás čaká Arsenal, Chelsea alebo Tottenham. A čo tak romantický Paríž? Na obed prechádzka ku Eiffelovej veži a večer sa môžete tešiť na Neymara a Mbappeho.

Nech rozhodne akokoľvek, máte postarané o skutočný zážitok. Dokonca sa stáva, že ženy, ktoré išli na naše poznávacie zájazdy iba kvôli pamiatkam, sa domov vrátili ako futbalové fanúšičky.

 

Vedeli ste, že spojenie cestovania a futbalu je jednoznačne najobľúbejší variant pre všetkých, čo majú radi poznávacie zájazdy.

 

Poznávací zájazd za všetky drobné

S poznávacími zájazdmi pod taktovkou Futbalového sna aj tento rok nahliadnete do zákulisia futbalu. Poznávacie zájazdy Taliansko vás zavedú do Ríma a iných preslávených talianskych miest. Nechajte Slovensko Slovenskom, aspoň pretentokrát. Zabudnite na mapy v podpaží, bahnité rybníky a prácu v nechutne lepkavom letnom počasí. Pobaľte sa do batohu a vydajte sa s nami na cestu po Európe. Nadštandardné kapacity prepravných zariadení pozývajú nie len vás, ale aj vašich blízkych a priateľov.

 

Poznávací zájazd Rím

Radi by ste podporili váš obľúbený futbalový tím? Ochotne pomôžeme. Za obdobie našej existencie sa nám podarilo uskutočniť stovky úspešných zájazdov. Pokiaľ ste vy alebo vaša nežná polovička vždy túžili navštíviť cisársky Rím, nadišla správna doba. V zlatistých ranných lúčoch vás uvíta koruna mesta - Koloseum. A kultúra nie je zďaleka všetko, čo vám môže toto talianske mesto ponúknuť. Talianski futbalisti sa každoročne umiestňujú na vrchných priečkach tabuliek.

 

Čo možno vidieť v Ríme?

  • Koloseum
  • Vatikán
  • Baziliku Svätého Petra
  • Panteón
  • Forum Romanum

poznávacie zájazdy

 

Záver

Ak ste sa dočítali až sem, pravdepodobne už máte dosť tradičných poznávacích zájazdov. Čerstvý vietor do vášho cestovania zaručene prinesie niektorý z našich zájazdov. Spravte radosť sebe aj rodine a objednajte ešte dnes.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV