Chcete vyraziť na futbal? Vezmite aj polovičku | Futbalovysen.sk

BLOG

Chcete vyraziť na futbal? Vezmite aj polovičku, nudiť sa nebude

Páni, obdarovali ste vašu polovičku na uplynulý Medzinárodný deň žien? Ak ste zabudli, nevadí, máme pre vás skvelý tip, ktorým zároveň obdarujete aj seba (trošku sebeckosti nezaškodí). Ak máte radi futbal a chceli by ste ho vidieť priamo v jednej z krajín, ktoré futbalom priam žijú, poďte zažiť futbalový nezabudnuteľný futbalový zápas do Milána, Barcelony alebo Londýna. A vašu drahú zatiaľ nechajte prebehnúť známe nákupné uličky.

Prečo spojiť príjemné s príjemným?

Je nám úplne jasné, že vo vzťahu má každý svoje záľuby (okrem tých, ktoré máte spoločné). Práve preto je dobré si na výlete alebo dovolenke dopriať z každého rožka troška. Ak je žena vášho života nadchnutá pre nakupovanie, zbaľte ju so sebou na futbalový zájazd. Vy si užijete super zápas a ona si zatiaľ pokojne prejde najznámejšie obchody.

Už žiadne naháňanie jeden druhého, „aby si už skončil a išiel“ a žiadna trauma z futbalových fanúšikov. Najlepšie na tom je, že sa na vás vaša polovička bude pozerať ako na skvelého priateľa alebo manžela. Jednoducho vlk sa nasýti a koza zostane celá.

Európske metropoly stoja za to

Či sa rozhodnete ísť do spomínaného Milána, Barcelony alebo Londýna, prípadne Paríža, v každom prípade si môžete byť istí, že tu zažijete nielen skvelý futbalový zápas, ale aj nakupovanie. A keď budete chcieť, aby sa vaše spoločné cesty opäť prekrížili, stačí večer vybehnúť na dobrú večeru do jednej z TOP reštaurácií, aké v týchto mestách nájdete.

Každé z týchto miest zároveň ponúka aj kopu ďalších možností ako sa kultúrne, ale napríklad aj športovo vyžiť. Pokojne tak vybehnite aj na týždeň, určite sa zabavíte.

Ak hľadáte naozaj netradičnú cestu, ako potešiť vašu milovanú (a zároveň aj seba), stavte na nákupné alebo futbalové zájazdy. Je to ideálna možnosť, ako zostať obaja šťastní a oddýchnutí.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV