Conteho The Blue koncert naživo aj s podpismi | Futbalovysen.sk

BLOG

Conteho The Blue koncert naživo aj s podpismi

Chelsea to v sezóne 2015/2016 poriadne domrvila a keďže sa v tej nasledujúcej nepredstaví mimo Anglicka, veľmi nás potešilo, že sa klub rozhodol začať letnú prípravu po dvoch rokoch opäť v Rakúsku na rovnakom štadióne v Klagenfurte. Bodaj by bol aj výsledok v lige rovnaký. :-)

V roku 2014 sme majitelia cestovky konečne (ako Chelsea fanúšikovia) mohli urobiť prvý The Blue zájazd. Ten dopadol na výbornú a na vypredanom štadióne sme videli v akcii Mourinha a spol. Jedinými negatívami vtedy bolo, že sme sedeli v sektore hostí a hráčov sme fotili cez sieť za bránou + José postavil do základu iba (vtedy známe mená) Čecha, Ivanoviča, Terryho a Matiča. Tentoraz sme kúpili lístky hneď nad Chelsea striedačku a pomaly sa začal zapĺňať autobus.

Na štadión sme dorazili hodinu pred zápasom a miesta boli naozaj exkluzívne. Ako na dlani sme mali celú lavičku a v kľude si vychutnávali rozvičku priamo pod našimi očami. Už sme mohli porovnávať a zarazila nás veľmi malá účasť divákov. Tých bolo "iba" 8000 v porovnaní s 30000 v roku 2014. Čo však predčilo naše očakávania boli miesta na tribúne, zostava, tréner Conte a jeho prístup k fanúšikom.

Do základu sa zmestili skoro všetci: Begovič, Ivanovič, Terry, Oscar, Matič, Mikel, Willian, Diego Costa a aj Batshuayi. Trénera sme mali pod sebou a pozorovať toho chlapa bolo niečo úžasné. Ani raz sa nezastavil, gestikuloval, povzbudzoval, rozhadzoval rukami, hneval sa a tešil, proste prežíval každú sekundu. Pred zápasom ho niektorí naši fanúšikovia vyčíhali a dostali za odmenu podpisy a podanie ruky.


Náš prvý zájazd na Chelsea do Klagenfurtu


Celé 4 rady nad Chelsea striedačkou patrili nám a to sme pofotili aj Fabregasa, Pedra, Zoumu, Cahilla, ktorí sa nedostali na trávnik, ale boli na lavičke, resp. vo VIP boxe. Dočkali sme sa troch gólov, Chelsea jasne dominovala, aj keď nastúpili mladíci.

Po zápase sme ešte plní zážitkov debatovali pri autobuse, kým sa rozplynula zápcha a potom vyrazili smer Slovensko. V už klasickej tipovačke na všetkých autobusových zájazdoch sme mali tentoraz jediného výhercu, ktorý trafil presný výsledok.

Ďakujeme všetkým, že s nami išli pozrieť na svoj obľúbený klub a veríme, že aj o 2 roky Chelsea opäť zavíta tak blízko k našim hraniciam. Medzitým si vyberte z našej ponuky zájazdov na Chelsea.


autobusový zájazd na WAC - Chelsea


Snažíme sa, aby naše zájazdy na futbal neboli iba sedením v autobuse a naháňaním sa na štadión, ale aby ľudia aj niečo videli, oddýchli si a okrem zápasu sa domov vrátili s množstvom zážitkov.

Značka Futbalovysen.sk je vybudovaná na odporúčaniach, osobnom prístupe a tejto filozofii. Sme vďační a ďakujeme za všetky vaše referencie.


autobusový zájazd na WAC - Chelsea

autobusový zájazd na WAC - Chelsea autobusový zájazd na WAC - Chelsea autobusový zájazd na WAC - Chelsea autobusový zájazd na WAC - Chelsea autobusový zájazd na WAC - Chelsea
SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV