Dámy, chcete sa na MDŽ odmeniť? Doprajte si zážitok | Futbalovysen.sk

BLOG

Dámy, chcete sa na MDŽ odmeniť? Doprajte si zážitok

Čo ženu poteší ešte viac ako nakupovanie? Cestovanie a nakupovanie zároveň. Ak si neviete rady s tým, aké prekvapenie si dopriať na Medzinárodný deň žien, stavte na túto osvedčenú kombináciu. Nákupné uličky v tradičných európskych veľkomestách, ako je napr. Barcelona, Londýn, Miláno alebo Paríž, len čakajú na to, až ich poriadne prevetráte.

Kde v Barcelone nakupovať?

Zapadnite do malebných uličiek Passeig De Gracia alebo La Diagonal, kde nájdete nielen obchody svetových značiek, ale aj rôzne špeciálne obchodíky, ktoré sú vlastné práve Barcelone. Obe známe nákupné uličky sa nachádzajú v podstate v centre mesta, takže to nikam nebudete mať ďaleko.

Aj Miláno skrýva nákupné zákutia

Slávna Via Montenapoleone alebo Corso Venezia – to sú miesta, kam sa každej žene rozhodne oplatí ísť. Stačí si pripraviť plnú peňaženku a vyraziť do jedného zo známych obchodov. Nájdete tu všetko, od Armaniho po Fendi, pričom sa tu pravidelne objavujú aj najnovšie kolekcie, žiadne outletové zvyšky.

Nákupy v Londýne? Jednoznačné ÁNO

Hoci Londýn vo svete nie je preslávený ako mesto módy, aj tu sa dá splniť si svoj nákupný sen. Najznámejšiu londýnsku nákupnú ulicu, Oxford Street, asi netreba nikomu priveľmi predstavovať. Nejde o typickú nákupnú ulicu plnú luxusných obchodov s vysokými cenovkami všetkého, ale nájdete tu naozajstný mix miest, kde si každý nájde „to svoje“.

Okrem oblečenia tu totiž obchody ponúkajú aj doplnky pre mobilné telefóny alebo krásne šperky. A ak budete unavení, kúsok od „oxfordky“ je krásny park, kde si môžete (samozrejme, ak práve nebude pršať) oddýchnuť napríklad aj na deke. Nabrať nové sily môžete aj v jednej z množstva reštaurácií, ktoré sa tu taktiež nachádzajú).

Parížsku romantiku iba ťažko niečo predbehne

Kto by odolal exkluzívnym uliciam Boulevard Saint Germain alebo Bon Marché? Správne hádate, asi nikto, resp. asi žiadna žena. :-) Malebné zákutia a luxusné obchody, ktoré tu nájdete, jednoznačne poriadne naplnia váš nákupometer. Vyrazte do krajiny Louisa Vuittona aj vy a vyberte si skvelý darček.

Nech si vyberiete ktorúkoľvek nákupnú destináciu, je veľmi pravdepodobné, že s prázdnymi rukami domov odchádzať nebudete. Už viete kam vyrazíte?

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV