Darčeky na Vianoce v znamení splnených snov | Futbalovysen.sk

BLOG

Darček na Vianoce v znamení splnených snov

Vianoce sú čochvíľa tu, je najvyšší čas uvažovať o tom, aké darčeky na Vianoce kúpiť. Vianoce, sviatky pokoja a mieru, sa tradične spájajú s uvoľnenou atmosférou. Je na mieste, aby darček na Vianoce tento pocit umocňoval. Je chyba domnievať sa, že ľuďom nezáleží na tom, aký darček dostanú. Iste, Vianoce sú v prvom rade o tom, aby rodiny trávili čas pohromade. Darček na Vianoce je však predsa ich neodmysliteľnou súčasťou. Obdarujte vašich blízkych tým, po čom skutočne túžia.

 

Od hracej konzoly až po skutočnosť

Doprajte vášmu manželovi, priateľovi, otcovi či bratovi to, po čom od detstva túži. Darček pre muža na Vianoce budete darmo hľadať v obchode s kozmetikou či oblečením. Chlapi majú o niečo iné túžby ako ženy. Zbožňujú napätie, obzvlášť to športové. Majú radi situácie, v ktorých ide o všetko. Rýchlu akciu, lietajúce lopty, pot a vášeň. Ak im toto všetko chcete dopriať, postarajte sa o to, aby ich pod vianočným stromčekom čakal futbalový zájazd. Bude to zážitok pre celú rodinu.

darčeky na Vianoce

 

Dobrodružstvo v krvi

Je váš drahý tým typom človeka, ktorý vyhľadáva adrenalín za každých okolností? Miluje futbal a cestovanie? Ak odpoveď znie áno, možnosti na vianočné darčeky sme okresali na jednu jedinú. Je ňou poznávací zájazd po európskych futbalových štadiónoch. Obe hlavné lákadlá, futbal i cestovanie, v sebe spájajú zásadnú zložku adrenalínu. Pre vášho dobrodruha bude výlet do Európy nezabudnuteľným zážitkom.

Tip: Nezabudnite si pribaliť mapu, ak by ste chceli mestá preskúmať 

Nemusíte mať žiaden strach. Postaráme sa, aby bol váš zážitok dobrodružný len v rámci medzí. Objavovať nové kraje na vlastnú päsť je nepochybne zážitok. Horšie je to však, keď začne pršať a vy nemáte kde skloniť hlavu. O ubytovanie starosť mať nemusíte. Všetko zariadime my. Hotely v špičkovej kvalite len pár metrov od zastávky MHD. Tá vás dopraví priamo k bráne štadióna. No nie je to úžasné? Minimum starostí, maximálny zážitok.

 

Hviezdy futbalového sveta

Pre tých, čo detskú izbu vyzdobili plagátmi futbalistov a od svojej vášne neupustili, máme prekvapenie. Naše zájazdy nevedú len za poznávaním nových kultúr a krajín, ale predovšetkým významných futbalových miest. S nimi sa nerozlučne spájajú mená legendárnych hráčov futbalu. Nedarujte jeden, darujte hneď tri darčeky na Vianoce. V našom balíčku dostanete bohatú nádielku. Z každého rožka troška. Rovným dielom kultúra, futbal a futbaloví hráči. K niektorým sa dostanete takmer na dosah. Je váš drahý blázon do Lionela Messiho? Či je naopak skalným fanúšikom Cristiana Ronalda? My rozdiely nerobíme a darčeky na Vianoce rozdávame všetkým pre radosť. Stretnete sa s hráčmi ako:

  • Harry Kane
  • Hugo Lloris
  • Dele Alli
  • Christian Eriksen
  • Tammy Abraham
  • Lionel Messi
  • Cristiano Ronaldo

 

Rozšírte svoje horizonty

Európske metropoly sú baštou inšpirácie pre mnohých vášnivých cestovateľov. Na svoje si tam však prídu aj tí, ktorí skôr ako cestovanie obľubujú pohodu. Sieť MHD a naši nápomocní delegáti vám pobyt v nádherných mestách Európy spríjemnia. Lístky na zápasy, dopravu a ubytovanie zajednáme my. Na vás pripadá najváženejšia úloha. Celý výlet si poriadne vychutnať.

Dedí sa u vás v rodine posadnutosť Anglickom? Ako darček pre otca na Vianoce kúpte výlet do kráľovskej krajiny. Čaká na vás Chelsea a Liverpool.

darčeky na Vianoce


Darčeky na Vianoce môžu splniť najväčší sen

Veru tak. Pod vianočným stromčekom je večne hromada papiera, obzvlášť po rozbalení darčekov. Ale predsa sa môže stať, že jeden z nich samotným darčekom je. Nič nepoteší chlapa a milovníka futbalu viac, ako lístok na zápas Bayern Mníchov. O to viac, že je s prestávkou na festivale piva Oktoberfest. Kúpte lístkov viac. Na cestu po Európe sa môžete vydať spolu s vaším drahým či s rodinou. Miesta je dosť pre každého. Aj deti si prídu na svoje.

Vedeli ste, že: mnoho štadiónov v Spojenom kráľovstve má kapacitu vyše 60 000 ľudí?
SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV