Darček, ktorý si bude pamätať. Zabudnite na ponožky | Futbalovysen.sk

BLOG

Zabudnite na ponožky. Darujte darček, na aký sa nezabúda

Je čas na darček. Chlapi milujú buď šport, alebo demoláciu. Ak ten váš nie je zrovna milovníkom motorových píl či kladív, je to jasné. Máte doma futbalového fanúšika, ktorého nič nepoteší viac ako lístok na zápas. To je skvelý darček. Ak má narodeniny, alebo sa blížia Vianoce, na domáci zápas nemôže byť ani pomyslenie. Treba vymyslieť nezabudnuteľný darček. Pravý fanúšik má o domácom futbale dokonalý prehľad. Potešiť ho dokáže len návšteva legendárneho futbalového štadióna. Takýto výlet sa neodmysliteľne spája so spoznávaním nových krajín. Vyberajte rozumne, výlet do jedného z európskych futbalových štadiónov bude zážitkom aj pre vás. Na tento darček váš drahý nikdy nezabudne.

 

Darček v podobe poznávacieho zájazdu

My z Futbalového sna robíme všetko preto, aby boli vzácne dni ešte vzácnejšie. Organizujeme pre vás desiatky poznávacích zájazdov do všetkých kútov Európy. Čo môže potešiť fanúšika futbalu viac, ako výlet po stopách jeho obľúbených hráčov? Zavedieme vás na štadióny, ktoré túži vidieť každý, dokonca aj nezasvätený laik. Až tam pochopíte, o čom futbal naozaj je. Je to šport plný dynamiky, napätia, energie, vypotenej krvi a veľkolepých víťazstiev.

 

Kráčajte po zelenom koberci spolu s nami

Na zelenom trávniku legendárnych európskych štadiónov prídete na to, prečo sa oplatí žiť. Futbalisti to už dávno vedia. Dávajú do toho srdce, lebo tušia, že víťazstvom zlepšia životy miliónom ľudí. Milióny chlapov po celom svete čakajú pred obrazovkami. Doprajte tomu vášmu väčší luxus. Vytiahnite ho z pohovky a darujte mu darček, ktorý zmení jeho život. Pustite sa spolu s ním po stopách najväčších mien futbalovej histórie. Navštívte štadióny, kde stúpajúce hviezdy po prvý raz zasadili súperovi gól. Znovu prežite atmosféru a ohnivú energiu tých miest.

 

Svet ako futbalová lopta

Spolu s nami ochutnáte pikantnú kultúru Španielska, historické centrum Londýna aj pivné slávnosti v Nemecku. Z našej širokej ponuky si vyberie aj ten najväčší fajnšmeker. Máme exkluzívne lístky na zápasy nemeckej Bundesligy, UEFA Ligy Majstrov, španielskej La Ligy a ďalších. Spolu s nami sa bez problémov dostanete do prvých radov na:

  • Euro 2020
  • Anglickú Premier League
  • Španielsku La ligu
  • Taliansku Seriu A
  • Nemeckú Bundesligu
  • Európsku liga UEFA

Keď sa po voľných lístkoch na zápas zľahla zem, obráťte sa na nás. Vždy zopár kusov pre verných fanúšikov skrývame pod pultom. S kúpou však príliš dlho neotáľajte, futbalových fanúšikov je na Slovensku viac než dosť. Nepremárnite svoju príležitosť. Návšteva futbalového štadióna a ligových zápasov je perfektný darček pre pravého chlapa.

 

darček

Darujte darček cestou necestou po Európe

Málokto má toľko financií a voľného času, že si môže dovoliť návštevu zahraničných destinácií dvakrát. Aj preto sme skĺbili príjemné s ešte príjemnejším. Na futbalových fanúšikov a vás, ich drahé manželky, priateľky, dcéry, čaká pestrá prehliadka miestnej kultúry. Zatiaľčo chlapi budú besnieť pri bráne štadióna, vy si obzriete dychberúce kultúrne pamiatky. Nasajete exotickú atmosféru a spravíte si zopár fotiek. Na štadión dobehnete práve vo chvíli, keď Cristiano Ronaldo strelí gól. Na to sa oplatí počkať.

 

Športový a kultúrny zážitok v jednom balení - výhodný darček

Keď mu venujete zážitkové darčeky, bude zaň neskonale vďačný. Bežná žena si ani len nedokáže predstaviť, čo pre chlapa futbal znamená. Nehovoriac o futbale na medzinárodnej úrovni. A tobôž nie hráčoch takých slávnych, že každý druhý chlapec nosí ich dres. I keď pre väčšinu futbalových fanúšikov nič viac ako futbal neexistuje, bola by škoda po dlhých hodinách cestovania stráviť všetok čas iba v priestoroch štadióna. Keď si váš partner potrpí aj na kultúru, vezmite ho do Ríma alebo Londýna. Krásy týchto miest si zaslúžia nehynúci obdiv. Iné to nie je ani s Barcelonou či Mníchovom. Obe poskytujú úžasnú príležitosť na oddych a načerpanie novej energie.

 

Správni chlapi oslavujú pivom

Pre zarytých milovníkov piva u nás tiež nájdete autobusový zájazd na nemecký Oktoberfest. V jeho blízkosti sa koná hviezdny zápas v hlavnej úlohe s Bayernom. O zábavu je postarané. A preto je to skvelý darček pre ženu. Neďaleké mesto Mníchov ponúka nekonečné možnosti, ako si dovolenku patrične vychutnať. V cene darčeka máte aj komfortné ubytovanie, stravu a pomoc našich delegátov.

darček

Tip: Ráno, po prehýrenej noci, sa môžete občerstviť chutnými raňajkami, ktoré pre vás pripravíme.

 

Futbal v krvi

Obdarujte vášho chlapa tak, ako si to vždy prial. Žiadne zbytočné „serepetičky”, na to si muži nepotrpia. Vyvarujte sa štrikovaných ponožiek, hrnčekov s prianím aj tričiek s vtipnou potlačou. Jedine, že by na nich stálo: “Milujem futbal!” Futbal je jediná vec, ktorá dokáže správneho chlapa vytiahnuť na nohy za každých okolností. Zápas na miestnom štadióne vyženie mužov z postele dážď nedážď, choroba nechoroba. Musí to tak byť, pretože si to vyžaduje mužský kódex. Ak chcete, aby vám váš partner pri oslave narodenín padol dojatím k nohám, urobte nasledovné. Zamávajte mu pod nosom lístkami na futbal, a nielen taký hocijaký.

 

TIP: Hľadáte darčeky pre páry? Určite by ich potešil futbalovo cestovateľský darček.

 

Európske veľkomestá z futbalovej perspektívy sú darček pre všetkých

Prieskum spravíme za vás, no bremeno výberu padá na vaše plecia. Pôjde sa do slnečného Talianska, Nemecka, temperamentného Španielska či na vianočné trhy do Paríža? Každá zo spomínaných destinácií má svoje čaro. Ponúkame vám však omnoho viac. Zamestnáme vaše deti na MDD, aby ste si mohli nerušene vychutnať úžasný zápas Chelsea.

V Allianz Aréne v Mníchove sa koná Audi Cup. Je to nezabudnuteľný zážitok pre každého fanúšika, a my vás k nemu dopravíme pohodlne v autobuse. Dokonca priamo z vášho mesta.

darček

 

Darček na celý život

Hmotný darček na vianoce? To sa už dávno nenosí, darujte preto zážitok. Zo zážitkov postupom času vykryštalizujú spomienky, a tie sa uchovávajú v pamäti naveky. Prežiť ozajstný futbalový zážitok neukrátený o žiadnu z emócií je možné len návštevou štadióna. Televízia vám čaro futbalu nikdy nesprostredkuje tak šťavnato ako osobná skúsenosť. Odmenou za investované úsilie vám bude pohľad na iskru v očiach vášho drahého. Tá iskra nikdy celkom nevymizne.

 

Pribaľte si dobrú náladu, vyrážame do Manchestru

Veľká Británia pestuje svoju futbalovú tradíciu už desiatky rokov. Za ten čas tamojšie kluby vychovali jedných z najúspešnejších futbalistov sveta. Načo vyberať mnohé darčeky pre muža, keď bohate postačí jeden jediný? Využite jednu z našich darčekových poukážok. Možno sa vám podarí odchytiť si letenky do Manchesteru na zápas na štadióne Old Trafford.

Svetovo uznávaný tím Manchester United zastrešuje hráčov, akými sú Paul Pogba či Marcus Rashford. Na stretnutie s nimi vám postačí úsmev a futbalový duch. O všetko ostatné sa postaráme my. Zverte sa do rúk našich rokmi overených delegátov. Prevedú vás magickým mestom Manchester, pomôžu vám ubytovať a zorientovať sa.

 

Zdieľaná radosť je dvojnásobná radosť

Vášho muža iste poteší, že bude môcť neopakovateľnú atmosféru presláveného anglického štadióna zdieľať s blízkou osobou. Vezmite aj deti, veď dobrých ľudí sa všade veľa zmestí. Nemusíte sa báť, že ich darček nepoteší. V meste na ne čakajú unikátne múzeá a galérie. Čaro Manchestru možno objavovať z vyhliadkového autobusu.

Vedeli ste, že: Na všetkých tribúnach dohromady sa počas veľkolepého zápasu zíde až 76 000 fanúšikov?

 

Rada na záver

Pokiaľ presne neviete, aký zápas by mu spravil radosť, darujte mu darčekovú poukážku. Tú

Radosť z darčeka bude mať rovnakú, a zápas si vyberie sám podľa svojho srdca.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV