10 dôvodov, prečo by ste mali zvoliť zážitkové darčeky | Futbalovysen.sk

BLOG

10 dôvodov, prečo by ste mali zvoliť zážitkové darčeky

Zážitky zostávajú, materiálne veci časom zapadnú prachom. Myslite na svojich blízkych, keď budete hľadať zážitkové darčeky. Tie sú totiž najlepšie. Nehovoriac o tom, že muži zážitky vyslovene milujú. Radi sa nechajú opájať tým adrenalínom, čo im koluje v žilách, keď sledujú napínavý futbalový zápas. Nie každý má tú možnosť, že sa môže športu sám naplno venovať. Zážitkové darčeky vás vezmú na miesta, o ktorých ste vždy snívali. Ukážu vám veci, o akých ste ani len netušili. Ukážu vám futbal v plnej paráde, naživo a v priamom prenose, len pre vás.

 

#1 Správne zážitkové darčeky pre mužov vždy obsahujú futbal

Nie je to len fáma. Futbal spája ľudí už od nepamäti. Je modlou obzvlášť pre mužov. Vari každý z nich, keď bol ešte malý chlapec, zatúžil stáť na obrovskom futbalovom štadióne. Užívať si potlesk, vidieť jasať davy, cítiť vôňu víťazstva a správne prepoteného dresu.

To je futbal. Hra pre správnych chlapov. Spolu s nami si zážitkové darčeky užijete všetci. Váš drahý, vy, poprípade vaše deti. Skrátka každý, kto má o futbal záujem. Pre tých, ktorým po futbale srdce hlasno nepiští, máme nezabudnuteľný náhradný program. Je ním úžasný poznávací zájazd po významných miestach Európy.

 

#2 Pivo s futbalom, najlepší zážitkový darček pre muža

Nič neosvieži myseľ tak, ako príjemne horká chuť piva v sparný letný deň. Vydajte sa spolu s nami preskúmať krásy neďalekého Nemecka. Na zájazd autobusom môžete vziať aj svojich blízkych. Tí, ktorí obľubujú kvalitné nemecké pivo, vám budú neskonale vďační. Práve za pivom a futbalom sa totiž vydáme autobusom do veľkolepého mesta Mníchov.

Ako už správne prikyvujete hlavou, nachádza sa v Nemecku. V zemi piva, žien s odvážnymi výstrihmi a grandióznych futbalových výkonov. Ak vás druhá položka mierne znepokojila, celkom neoprávnene. Garantujeme, že váš drahý si pri všetkom tom futbale a pive žiadne vnadné slečny nevšimne.

 

#3 Oktoberfest je zážitok na celý život

Nemecký festival Oktoberfest je kolískou všetkých pivných nerestí od výmyslu sveta. Tmavé, svetlé či rezané, po dobrom futbale chutí všetko bez chyby. Keďže vyhľadávate zážitkové darčeky, snažíme sa, aby ste dostali presne to, po čom túžite. Pre vášho manžela futbal a pivo, pre vás a rodinu výlet do neďalekého Mníchova.

 

#4 Zážitkové darčeky pre dvoch sú ideálnou voľbou pre páry

Nemáte deti, no máte neutíšiteľnú potrebu cestovať a spoznávať nové kraje? Pre dvojice máme tie najlepšie zážitkové darčeky pod slnkom. Teplé letné slnko si môžete vychutnať z romantického Paríža či z Londýna.

A ten futbal.

To je vám vec. Zážitok na celý život. Hviezdy futbalového sveta na dosah ruky. Čo viac si priať? Váš drahý sa vám hodí k nohám, keď zistí, čím ste ho obdarovali. Podľa nášho skromného úsudku sú zážitkové darčeky to najlepšie, čo môžete darovať.

zážitkové darčeky

TIP

Spravte si romantický výlet na výročie do niektorej z krajín Európy.

 

#5 Objavujte nové kultúry skrz zážitkové darčeky

Zelená je zelená, no zároveň nie každá zelená je tak zelená ako iná. Niekomu sa môže zdať, že všetky futbalové štadióny sú na jedno kopyto. Skúste to však povedať zarytému futbalovému fanúšikovi. Ten vás zavesí do prievanu. Samorejme, že nie je zelená ako zelená. Tá, po ktorej dupú kopačky futbalistov ako Messi, Ronaldo či Abraham, sa odbornému oku zdá zelenšia. Niet priestoru na pochyby.

 

 

#6 Tváre známych futbalistov na dosah ruky

Zážitkový darček v podobe stretnutia s futbalovým idolom je na nezaplatenie. Ten lesk v partnerových očiach inak nedocielite. Vezmite ho na zápas svetoznámeho futbalového klubu Chelsea. Dostane tak príležitosť stretnúť sa s obľúbenými hráčmi. Možno sa mu podarí utŕžiť nejaký ten autogram.

futbalové ihrisko pri pohľade zhora

 

#7 Prežite s nami nezabudnuteľné zážitkové darčeky pre ženy

Prežite radosť dvakrát. Raz, keď bude manžel, radosťou celý bez seba, skákať po tribúne a hlučno skandovať. Druhý raz vtedy, keď si vy a skupinka ďalších milujúcich manželiek vyrazíte do mesta. Cieľ je na vás. Nezáleží na tom, či už zakotvíte v luxusnom butiku alebo pred bránami historickej pamiatky. Na nás sa môžete vždy spoľahnúť.

Poskytneme vám všetky potrebné informácie, aby ste v spletitých uličkách veľkomesta nezablúdili. Zážitkové darčeky pre ženy a zážitkové darčeky pre mužov tvoria jeden celok. Svoju úlohu spĺňajú na 100 %. Bavia vás.

 

#8 Zážitkové darčeky pre deti vašim ratolestiam vyčaria úsmev na tvári

Myslite na najmenších. Zážitkové darčeky sú určené všetkým. Jeden taký môžete venovať ako manželovi, tak i deťom. Verte nám, budú neskonale šťastné. O program bude postarané. Všetko zariadia naši snaživí delegáti. Deťúrence si výlet po Európe užijú práve tak veľmi ako vy.

 

Vedeli ste, že ...

… vo väčšine európskych miest sú úchvatné detské parky?

 

#9 Zážitkový darček, ktorý váš drahý ocení

Nebuďte ako iné ženy. Neznižujte sa k nákupu ponožiek. Zážitkový darček je to pravé pre vášho chlapa. Kúpte mu lístky na futbal. Lístky pre vás pod pultom držíme a chránime pred vášnivým dávom. Dlho neváhajte. Miesta v tribúnach zvyknú byť vypredané dávno pred úvodným vhadzovaním.

 

#10 Myslíme na vás

Lístky na zápasy vám vybavíme a zarezervujeme. Dopravu zariadime taktiež my. Vy sa len pohodlne zveziete v špičkových dopravných prostriedkoch. Do Anglicka na zápas Chelsea poletíte, na zápas Bayern Mníchov sa poveziete luxusným autobusom. Nezabudnite si pribaliť dobrú náladu. Zbytok už zariadia naši delegáti, ktorí sú vám vždy k službám. Postarajú sa o vaše ubytovanie aj dopravu v rámci mesta.

Postarajú sa o:

  • dopravu
  • navigáciu v destinácii
  • ubytovanie
  • stravu

Zdroje obrázkov: Pexels.com

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV