Darčeky pre muža | 5 futbalových zážitkov ako tip | Futbalovysen.sk

BLOG

5 futbalových zážitkov, ktoré môžete použiť ako darček pre muža

Vyberať darčeky pre muža nie je pre ženy med lízať. Musia sa potýkať s mnohými problémami. Čelia viacerým nástrahám, len aby bol ich milý čo najšťastnejší. Ideálne darčeky pre muža sú také, ktoré sa navždy zaryjú do pamäte. Odporúčame futbalové zážitky, ktoré majú šťavu.

 

Vyberajte darčeky pre muža s rozumom, no predovšetkým srdcom

Čo vám našepkáva váš šiesty zmysel? Ženy sú podľa všeobecnej znalosti obdarené vyššou intuíciou. Skúste ju uviesť do praxe. Čo váš partner rád robí, kde sa zdržiava, čo ho baví? To je vaša štartovacia čiara.

 

Nekupujte futbalovú loptu, kúpte mu celý štadión

Futbalová lopta je pre chlapca. Návšteva legendárneho futbalového štadióna je tá pravá výzva pre muža. Nasledujte svoj šiesty zmysel, poradí vám, čo váš partner vyhľadáva. S výberom zájazdu vám poradíme my. Vôbec sa pritom nemusíte obmedzovať len na svojho drahého. Vyberajte taký zájazd, ktorý bude obohatením pre vás oboch.

 

darčeky pre muža

 

#1 Chelsea jednoznačne patrí medzi darčeky pre muža

Výborný darček pre muža môže byť práve zápas na štadióne Stamford Bridge. Už tradične sa tam stretneme s legendárnym tímom Chelsea. Doprajte sebe aj partnerovi to pravé futbalové vzrušenie. Navyše, darček pre muža k narodeninám môže byť zároveň aj vaším darčekom.

 

Prenádherný Londýn

Vyrazte zo štadióna rovno do ulíc hlavného mesta. Čaká na vás nespočet kultúrnych pamiatok. Nezabudnite na fotoaparát, nech môžete celý výlet patrične zdokumentovať. Budete svojmu mladšiemu ja vďačná, keď sa vám s partnerom o pár rokov premietnu pred očami spomienky.

TIP: Proti nevyspytateľnému anglickému počasiu sa vyzbrojte dáždnikom či pršiplášťom. 

 

#2 Originálny darček pre muža v samom srdci Španielska

Španielsko je nerozlučne späté s futbalom. Je domovskou krajinou viacerých svetoznámych futbalových tímov. Na trávnikoch španielskych štadiónov hrávajú tie najvychýrenejšie mená futbalového sveta.

darčeky pre muža

Camp Nou a Messi

Štadión Camp Nou s kapacitou takmer 100-tisíc miest je hlavným lákadlom futbalových fanúšikov. Vezmite fanúšikovské šály, dresy a trúbky a vyrazte na stretnutie s majstrom futbalu, Messim. Nemusíte sa báť, že premeškáte príležitosť vidieť ho skórovať. Slovenskí delegáti v Barcelone vás budú bezpečne navigovať až k bránam štadióna. O nič neprídete.

 

#3 Miláno, nielen pre Milanov

Návšteva štadióna San Siro je už tradične jedným z najobľúbenejších zájazdov v našej ponuke. Darčeky pre muža nedávajte pod stromček ani do krabice, radšej ich navštívte. Tým vznikajú tie najmagickejšie okamihy. Uvidíte, ako sa váš drahý poteší, keď mu oznámite, že máte lístky na zápas.

darčeky pre muža

 

Vedeli ste, že: Miláno nie je len mestom módy, ale tiež dobrého jedla a ústretových ľudí? 

 

#4 Turín a Juventus ako najhľadanejšie darčeky pre muža

V Taliansku ešte chvíľu pobudneme. Nie je dôvod sa ponáhľať. Slnko príjemne hreje, ulicami sa nesú veselé tóny tradičnej hudby a vôňa vyberaných jedál. V silnom kontraste k nežnému Turínu je štadión Juventus Stadium. Ten je ako z iného sveta, rovnako ako jeho návštevníci. Vo vzduchu cítiť napätie, pot a víťazstvo.

darčeky pre muža

 

Aké hosťujúce tímy možno sledovať na Juventus Stadium?

    • Fiorentina
    • Brescia
    • Inter Miláno
    • Lecce

     

    #5 Zapite darček pre muža na narodeniny dobrým pivom

    Je to tak, nejde len o mýtus. Darčeky pre muža skutočne nemusia byť pevného skupenstva. Ako príklad môžeme uviesť vzrušenie zo sledovania futbalového zápasu jedného z tímov Bundesligy. Alebo chladené pivko z Oktoberfestu. Ten sa tradične koná v blízkosti Mníchova.

     

    darčeky pre muža

     

    Darčeky pre muža nemusia byť vyslovene mužské

    Vyrazte so svojím drahým na prechádzku do Mníchova. Zabudnite na chvíľu na futbalový ošiaľ z Allianz Areny a relaxujte. Občerstvite sa pivom a zabudnite na všetky starosti. Zážitky sú totiž tie najlepšie darčeky pre muža.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV