Neskutočný Inter - Juventus 2019 s prehliadkou Verony, Milána a Ferrari múzea | Futbalovysen.sk

BLOG

Neskutočný Inter - Juventus 2019 s prehliadkou Verony, Milána a Ferrari múzea

Za nami je už tretí futbalový zájazd na Inter spojený s prehliadkou Verony, Milána a Ferrari múzea, ktorý bol tentoraz vyšperkovaný so zápasom proti Juventusu. V roku 2018 videli klienti túto turistickú trojkombináciu na zájazdoch na Inter - Neapol a Inter - Juventus. Viacerí sa tentoraz nevedeli dočkať Ronalda. Ten nakoniec nesklamal...


Prehliadka Verony

Verona nás privítala slnečným počasím a teplotou 20 stupňov. Prvá zastávka bola Verona Aréna. Tú absolvovala malá skupinka klientov. Väčšina sa vydala smerom k domu Júlie - Casa di Giulietta - pozrieť si balkón a sochu. Oproti minulým futbalovým zájazdom na Inter sme tento rok zaregistrovali značný nárast turistov a museli sme si na vstup trochu počkať.

Na obed sme sa zastavili na námestí Piaza Erbe a ľudia si vychutnávali taliansky drink Aperol Spritz. Kávička nesmie chýbať a jednoznačne odporúčame Caffe Borsari. Úzkymi uličkami s dizajnérskymi obchodmi sme sa vrátili naspäť k autobusu.


Príchod do Milána a zápas Inter - Juventus

Cesta do Milána prebehla rýchlo, ubytovali sme sa v 4* hoteli aj s wellnesom a už sme sa nevedeli dočkať zápasu. Cca 2 hodinky pred výkopom sme sa konečne dočkali. Pri výstupe z metra vám majestátne San Siro narastie pred očami a už už si prajete byť na štadióne. Stihli sme sa posilniť výborným jedlom v stánkoch pred štadiónom a išli sme na to.

Atmosféra bola neskutočná! Fanúšikovia domácich vytvorili skvelé choreo, v ktorom bol zobrazený pohár Ligy majstrov a text "Game over". Rivalita medzi týmito dvoma tábormi je naozaj výnimočná.


Prehliadka Milána

V nedeľu ráno náš čakalo centrum Milána a Milánsky dom, La Scala a Sforzovský hrad. Počasie bolo stále na výbornú a tak veľmi nám padla originálna talianska zmrzlina. Klienti v centre ešte ponakupovali vo fanshope Interu a AC Miláno suveníry a mohli sme vyraziť smer Maranello.


Ferrari múzeum v Maranelle

Poslednou zastávkou futbalového zájazdu na Inter bola prehliadka "koníkov" v Maranelle. Talianska superznačka priťahuje veľké davy turistov a v múzeu bolo čo pozerať - cestné autá od veteránov po najnovšie modely a vystavené sú aj formule podľa jednotlivých rokov na okruhoch F1.

Pre tých fanatickejších je možnosť zakúpiť jazdu Ferrari alebo Lamborghini ... 10 km "iba" za 100€. Aj takí sa našli. :-)


Záver

Tretie vydanie futbalového zájazdu na Inter spojeného s návštevou Verony, Milána a Ferrari múzea dopadlo na výbornú. Reakcie klientov nájdete v sekcii Referencie. Počasie nám prialo, zápas bol úžasný a Taliansko ešte viac.

Už teraz sa tešíme na nové zážitky v nasledujúcej sezóne a veríme, že sa vidíme aj s vami.

V prípade záujmu nás prosím kontaktujte emailom alebo nezáväznou objednávkou na odkazoch nižšie. Tešíme sa na vás.

Futbalové zájazdy na Inter Miláno Futbalové zájazdy na AC Miláno

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV