Žreb Premier League 2019/2020 | Futbalovysen.sk

BLOG

Žreb Premier League 2019/2020

27. sezóna najprestížnejšej ligy sveta je za nami a už netrpezlivo čakáme na žreb Premier League 2019/2020, ktorý sa uskutoční 13.6.2019.

Počas sezóny ste naživo videli množstvo zaujímavých zápasov a preteky o titul trvali až do posledného kola. Na cieľovej rovinke si to rozdali The Reds z Liverpoolu a Citizens z belasej časti Manchestru. Ako už všetci vieme, majstrom sa stal o bod Manchester City.


Slováci v Premier League

Počas posledného ročníka sa Slovensko mohlo pochváliť a byť pyšné aj na výkony našej aktuálnej brankárskej jednotky z reprezentácie Martina Dubrávku, ktorý háji 3 tyče v Newcastle United.

Od španielskeho kormidelníka Rafaela Benítéza mal pravidelnú dôveru a bol aj hlavným dôvodom, prečo ste kupovali zájazdy do Londýna, Liverpoolu alebo do Manchestru.


Súboj o titul a Európa

Titul nakoniec získali po veľkom boji s 1 bodovým náskokom zverenci Pepa Guardiolu. Po poslednom kole mal Livepool 97 bodov a Manchester City 98 bodov. Zaujímavosťou je fakt, že v celej histórii ligy sa nestalo, aby tím s 97 bodmi nezískal ligový titul.

The Reds sa však nakoniec radovali z trofeje a v Madride zdvihli nad hlavu trofej víťaza Ligy Majstrov. Vo finále porazili ďalších Angličanov - Tottenham Hotspur.

Úspech Premier League minulej sezóny podčiarkol fakt, že v obidvoch európskych finálových zápasoch sa predstavili iba anglické kluby, 3 z toho priamo z Londýna. Chelsea porazila Arsenal vo finále Európskej Ligy 4:1.

Nová európska sezóna preto začína pekne z ostra - v Superpohári sa v Istanbule stretnú Liverpool a Chelsea.

Novinky v novej sezóne

Žreb Premier League 2019/2020 prinesie historickú novinku: najvyššia anglická liga bude mať prvýkrát prestávku. Vo februári bude cez jeden víkend odohraných iba 5 zápasov a druhý víkend ďalšíc päť. Zaujímavosťou určite bude aj aplikácia VAR.


Zájazdy na Premier League 2019/2020

V poslednej sezóne bol najnavštevovanejší klub Chelsea. Za ním nasleduje Liverpool a Manchester United a potom Arsenal a Tottenham.

Predovšetkým The Spurs so svojim novým štadiónom poriadne zamiešali karty. Nový stánok chvália všetci, ktorí vycestovali na New Tottenham Stadium a pre všetkých, čo by radi na Kohútov išli sme pripravili 7 zaujímavostí o ich novom domovskom stánku.

Už teraz nám môžete dať vedieť, na aký zápas by ste radi vycestovali. Kliknite na odkaz nižšie a pošlite nám nezáväznú objednávku. Tešíme sa na vás.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV