Futbal | Najväčšie zážitky pre skutočného futbalového fanúšika

BLOG

Najväčšie zážitky, ktoré môže zažiť pravý futbalový fanúšik

Milujete šport a obzvlášť futbal? Každú voľnú chvíľu sedíte pred televízorom či kontrolujete skóre zápasov na mobile? Cítite, že bez návštevy jedného z najväčších štadiónov sveta váš život nebude kompletný? Potom ste si zvolili správnu cestu. Tieto chvíle patria medzi najúchvatnejšie z futbalového sveta.

 

Chodník hviezd

Objednajte si zájazd čo najskôr a vyrazte na dovolenku snov so sprievodom renomovaných delegátov. Postarajú sa o hladký priebeh formalít, aby ste zo zážitku vyťažili čo možno najviac. Na svoje si prídu aj fanúšikovia s rodinami. My z Futbalového sna držíme spolu a chceme preto, aby aj rodiny zdieľali zážitky spolu.

Futbalové zážitky nemusia byť výhradne mužskou záležitosťou. Dávame si záležať, aby každý zájazd obsahoval okrem poriadnej dávky futbalového napätia aj kultúru. Manželky si obľúbia široké bulváry plné butikov či prekrásne historické budovy. Pre deti je najväčším lákadlom raj hračiek, ihriská alebo Disneyland. Otcovia si zatiaľ oddýchnu a načerpajú novú životnú energiu pohľadom na majestátny štadión.

Futbalový zápas je zmesou emócií, napätia i radosti. Rodiny sa preto zídu, aby sa z víťazstva radovali spolu. Zážitok ako tento by ste si nemali nechať ujsť. Vyberte sa spolu s nami po stopách slávnych futbalistov.

futbal

 

Pivo a futbal patria k sebe

Ako sa stalo zvykom, pivo a futbal idú ruka v ruke. Zážitkové zájazdy sú na to, aby sprostredkúvali zážitky. Ak sa zážitok vydarí, zväčša to končí tým, že má pravý fanúšik sucho v ústach. Uhasiť smäd čajom je také anglické, uhasiť ho pivom je zas slovenské. Ale vykúpať hrdlo v piatich litroch piva, to je také nemecké. A nič na tom netreba meniť.

Nezmeškajte Oktoberfest, slávnosť piva, futbalu a krásnych žien, ktorá sa tradične koná pri meste Mníchov. Cesta autobusom nie je dlhá a servis na špičkovej úrovni si zamilujete. S nami sa piva báť nemusíte, čo neunesie hlava, dospíte ráno. Žiaden strach, nikto nad vami nebude stáť s trstenicou v ruke. Keď sa na to budete cítiť, posilníte sa výdatnými raňajkami. Potom sa vyberieme prebádať čarovné uličky Mníchova.

Zlatým klincom programu je hviezdny futbal v podaní Bayernu. Odohráva sa na gigantickom štadióne Allianz Arena. Skutočne nezabudnuteľný futbalový zážitok.

futbal

 

Zájazdy na futbal do Barcelony

Zápasy FC Barcelony sa každoročne tešia veľkej obľube zo strany futbalových nadšencov. Rozhodne nie je dôvod sa tomu čudovať. Atmosféra jedného z najväčších európskych štadiónov Camp Nou je nezabudnuteľná. Nemusíte sa báť, že by ste sa do tribúny nevošli. Pokojne vezmite vstupenky na futbal aj pre svojich priateľov a rodinu. Do hľadiska sa vás vojde 99 tisíc.

Na vlastné oči vidieť, ako legendárny futbalista, Lionel Messi strieľa gól, je na nezaplatenie. Je to ten druh zážitku, ktorý vo vašej pamäti nikdy nevybledne. S dojatým hlasom naň budete spomínať po celý život. Nádherný, dychberúci štadión vás prinúti chytiť sa za srdce. Zájazdy na futbal sú spravidla sprevádzané obhliadkou najslávnejších futbalových štadiónov sveta, ako aj kultúrnych pamiatok. Práve zájazd do Barcelóny je darček, ktorý ženy kupujú svojim mužom.

Doprava v Barcelone môže na prvý pohľad pôsobiť mätúco. S našimi skúsenými delegátmi to však hravo zvládnete. K dispozícii je niekoľko hotelov, všetky blízko centra a v pešej dostupnosti zastávky MHD. V meste sa rýchlo zorientujete. Po pár minútach vás dynamické tempo španielskeho veľkomesta úplne zhypnotizuje. Len máloktoré mesto je tak presýtené futbalovou atmosférou ako práve Barcelona.

 

Most za šťastím

Najznámejší anglický štadión Stamford Bridge je mostom k vášmu šťastiu. Nachádza sa vo Veľkej Británii, krajine kráľov a čierneho čaju. Jedných budete môcť obdivovať druhé popíjať, keď sa po zápase zatúlate do centra hlavného mesta. Zo zápasu budete poriadne ohromení. Možno vám chvíľu potrvá, kým si uvedomíte, v akom krásnom meste sa nachádzate.

O tom, že je najvyšší čas vrátiť sa na štadión, vás upovedomí majestátny Big Ben. Okrem toho dostanete možnosť previesť sa na Londýnskom oku či prejsť sa po Tower Bridge. Buckinghamský palác čaká len na vás. Nie je to síce Stamford Bridge, ale nie je na zahodenie.

Atmosféra burácajúcich a skandujúcich fanúšikov vás totálne pohltí. Na chvíľu uveríte, že ste Angličan. Budete zdieľať radosť z víťazstva s vašimi milovanými hráčmi Chelsea. Užijete si náramnú akciu. Zájsť na Chelsea do Londýna odporúčame každému fanúšikovi futbalu. Môže sa stať, že len pár metrov od vášho sedadla bude vhadzovať loptu Tammy Abraham. Nebodaj padne gól a vy spolu s celou tribúnou nadšene vyletíte na rovné nohy. Na to sa oplatí počkať.

 

Olimpico je božský štadión v božskom meste

Jedným z hlavných lákadiel mesta Rím je okrem stoviek historických monumentov jeden moderný. V jazyku ľudí sa nazýva Stadio Olimpico. Vyzerá však, akoby vznikol rukou bohov na skutočnom Olympe. Tribúny naplnené k prasknutiu skandujú mená hviezdnych futbalistov. Futbalisti im pokriky oplácajú úsmevom a majstrovským zápasom. Dávajú do hry všetko, snažia sa, aby vaše zážitky stáli za to.

Zápas klubov AS Rím a Inter Miláno vytiahne z domácností desaťtisíce nadšených fanúšikov. Všetkých na štadión ženie rovnaká túžba. Túžba zažiť naozajstný futbal. Obrovský, super luxusný a moderný štadión k tomu poskytuje ideálne podmienky.

Zo Slovenska ste v Ríme ani nie za dve hodiny. O všetko sa postaráme my. Zabezpečíme vám pohodlné ubytovanie v jednom z hotelov blízko štadiónu aj vstupenky na futbal. Rím je tak úchvatné mesto, že sme si dovolili obetovať prehliadke najznámejších pamiatok viac času. Žasnúť nad jeho krásou sa dá neustále.

 

Pozrite si Ronalda a jeho futbal

Slávneho Ronalda túži vidieť vari každý, komu sa téma futbal čo len obtrela o uši. Mimoriadne talentovaný portugalský futbalista dal nádej mnohým začínajúcim hráčom. Stal sa ich idolom. Nečudo, že túžia splatiť dlh, ktorý voči nemu pociťujú. Vidieť Cristiana Ronalda v akcii, tomu sa len tak niečo nevyrovná. Len sotva môžu krásy talianskeho Turína súťažiť s jeho majstrovstvom s loptou. Nemenej hviezdny je tím Juventus.

 

Vedeli ste, že: Cristiano Ronaldo na svojom tele nemá jediné tetovanie? Je to preto, že už niekoľký rok po sebe daruje krv. To je možné len za predpokladu, že ste za posledný rok nepodstúpili tetovanie. 

 

Pre tých, čo nejdú len za futbalom, však bude Turín nesmierne podnetným prostredím. Malebné mesto je centrom umenia. Nájdete v ňom desiatky unikátnych múzeí. Jedným z nich je Egyptské múzeum. Na milovníkov veteránov a všetkého na kolesách už čaká múzeum automobilov. V múzeu kinematografie sa dozviete mnoho zaujímavého o vzniku prvých filmov. S výhľadom na kráľovský palác si budete donekonečna premietať zážitky z futbalu.

O zábavu aj to správne futbalové vzrušenie sa postarajú Ronaldo, Dybala a Pjanic. O lístky na futbal nemusíte mať starosť. Vybavíme ich aj v prípade, že už sú všetky oficiálne miesta na tribúnach vypredané.

 

Zážite futbal v Londýne

Ďalším z populárnych anglických štadiónov je Tottenham, s celkovou kapacitou vyše 60 tisíc divákov. Dosť miesta na to, aby ste zážitkom obdarovali tých, na ktorých vám záleží. Zápas a nezabudnuteľnú atmosféru, aká môže byť len v Anglicku, si užijete spolu. Ešte dlho budete na zápas Tottenham versus Wolves spomínať. Do pamäte sa vám vryjú obrazy geniálnych hráčov pri ich futbalových kúskoch. Jedným z nich môže byť napríklad:

  • Harry Kane
  • Hugo Lloris
  • Dele Alli
  • Christian Eriksen

Vo voľnom čase odporúčame navštíviť Londýnske oko. Z neho sa vám naskytne výnimočný pohľad z vtáčej perspektívy na celé mesto. Londýn si zamilujete. Okrem iného sa pokúsime vybaviť slnečné počasie. To je však jediná vec, ktorú zaručiť nemôžeme. Môžeme však zaručiť nekonečnú zábavu vo forme futbalového zážitku na celý život.

futbal

TIP: Na prehliadku mesta si nezabudnite pribaliť dáždnik. Počasie v Londýne býva premenlivé.

Páči sa mu viac iný šport? Kuknite na cestovku Sportovysen.sk.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV