ŠPORTOVÉ LETO 2018 | Futbalovysen.sk

BLOG

ŠPORTOVÉ LETO 2018

Aj vy ste sa na Majstrovstvách sveta vo futbale naladili na tú správnu nótu? Alebo sa už tešíte na klubovú sezónu? Už teraz sú známe prvé prípravné zápasy top európskych klubov. Super správa je, že dva zápasy sú veľmi blízko pri Slovensku a zúčastnené kluby sľubujú kvalitný zážitok. Bayern Mníchov, PSG a Manchester United zavítajú do Klagenfurtu, resp. do Allianz arény a Futbalovysen.sk vám ponúka perfektné letné zájazdy.

Chceli by ste prípadne vidieť v akcii najlepších cyklistov sveta na čele so Saganom na legendárnom Tour de France v Paríži? Sportovysen.sk vás pozýva na náš letný TDF zájazd. Stačí si len vybrať. :-)


1. BAYERN - PSG v KLAGENFURTE, 21.7.

Druhá polovica júla bude patriť tradičnému zájazdu do Klagenfurtu, kde sa stretnú majstri Francúzska a Nemecka. Zápas patrí do série International Champions Cup, kde sa stretne 18 najlepších tímov z celej Európy. Ale futbalový zážitok nie je jediné čo Vás na tomto výlete čaká. Spoločne navštívime miniatúrny svet Minimundus: tu objavíte miniatúrne pamiatky ako napríklad Eiffelova veža, Socha slobody, Taj Mahal, atď. Na svoje si prídu všetky vekové skupiny vrátane tých najmenších :)

Info o zájazde na Bayern - PSG

Do Klagenfurtu pocestujeme už tretíkrát, dvakrát to však bol zájazd na Chelsea. Prečítajte si blog zo zájazdov do Klagenfurtu v 2016 a 2014.


2. Zájazd na Tour de France do Paríža, 26.7.-30.7.

Po minuločnej TDF, kde bol Peter Sagan predčasne vylúčený z pretekov sa už slovenskí fanúšikovia nevedia dočkať tohto ročníka. S nami máte možnosť byť priamo v cielovej rovinke na legendárnom Champs Elysées. Po predchádzajúcich úspešných zájazdoch na Tour de France 2015, 2016 a 2017 sa opäť radi vraciame do Paríža. Počas zájazdu vás prevedieme úžasným mestom a spoločne navštívime dominanty mesta ako Eifelova veža, najvyšší bod Paríža - baziliku Sacré-Cœur, horu mučeníkov - Montmartre, palácový komplex Louvre, alebo Tuilerijské záhrady. Spanilá jazda Parížom môže začať. :-)

Info o zájazde na Tour de France


3. BAYERN - MANCHESTER UNITED v Mníchove, 5.8.

Absolútna letná bomba za neuveriteľnú cenu vrátane suveníru v podobe zápasového šálu to je duel Bayern Mníchov - Manchester United v 75-tisícovej Allianz Aréne. Zápas je na programe iba týždeň pred začiatkom ligovej sezóny čo sľubuje kvalitnú zostavu oboch mužstiev. Súčasťou zájazdu je prehliadka mesta vrátane námestia Marienplatz, tradičné jedlo Bratwurst, prehliadka Olympijského parku a BMW sveta. Poponáhľajte sa a nepremárnite zájazd leta!

Info o zájazde na Bayern - Manchester United


4. OKTOBERFEST + BAYERN - AUGSBURG v Mníchove, 25.9.-27.9.

Pre tých, ktorí majú leto plne obsadené ponúkame čerešničku na torte v podobe 6. ročníka legendárneho zájazdu na Oktoberfest + s bundesligovým bavorským derby Bayern - Augsburg. Zažite najväčšiu pivnú show na svete a úžasný večerný Oktoberfest. Ubytovanie s raňajkami v dobrom hoteli ako aj prehliadka mesta je samozrejmosťou. Zápas pred vypredaným publikom zážitkom na celý život.

Info o zájazde na Oktoberfest + Bayern - Augbsurg

Bayern je naša jednotka v autobusových zájazdoch, prečítajte si blog zo zájazdu na Audi Cup alebo na Oktoberfest.

Viac zájazdov nájdete na našom webe, v ponuke sú zájazdy na novú Ligu národov a taktiež je už aj známy žreb anglickej Premier League! Neváhajte a zažite nabité futbalové leto 2018 spolu s Futbalovysen.sk, tešíme sa na vás! :)


Snažíme sa, aby naše zájazdy na futbal neboli iba sedením v autobuse a naháňaním sa na štadión, ale aby ľudia aj niečo videli, oddýchli si a okrem zápasu sa domov vrátili s množstvom zážitkov.

Značka Futbalovysen.sk je vybudovaná na odporúčaniach, osobnom prístupe a tejto filozofii. Sme vďační a ďakujeme za všetky vaše referencie.

SPäŤ NA ZOZNAM BLOGOV